Cytuj:
jest wolniejszy od knighta, nie zniknie mu pz
|
OMG znikanie pz jak 100 sork ucieka 100 knightowi
Utani gran hur i do depo
Cytuj:
jak używasz botów to wiesz...
|
Na uhy moglbym uzywac super botow a i tak szybciej sie nie da bo jest exhausted.
Nie dogoni jak obydwaj maja 100 lvl.
Cytuj:
które znikają po kilku sec
|
Nie kilku tylko 20 sekundach.
Cytuj:
mówiłem, mówiłem najpierw 20, później 30, a teraz sorc ma już 100 lvl ^^
|
Ja od poczatku mialem na mysli taki pojedynek a 30 lvl wstawilem tylko po to zeby udowodnic jak slaby jest knight. (i pokazac ze nawet miernego 30 sorca nie zabije a z 100 lvl sorcem przegra - od poczatku tak pisalem tylko ze mnie nie zrozumiales)
100 ek vs 100 ms - pada ek
100 ek vs 30 sorc - 30 sorc spokojnie da rade dojść zywy do dp
100 ek vs 20 sorc - 100 ek ma szanse zabic 20 sorca tylko jak trafi dobrze z exori
Cytuj:
i znowu te boty... brak słów
|
Botow uzywalem tylko do robienia run farmami 11 lvlowych druidow jak bylo to mozliwe. (no i do picia manaskow wtedy jak sprawdzalem maksymalna szybkosc picia). Obecnie juz nie korzystam z botow.
Cytuj:
Na koniec chiałem powiedzieć, ze tak naprawde sorc/drut w PvP jest najlepsza profesją. o ile lvl jest wyrównany, to sorc/drut prawie zawsze wygra. Jest to zbyt dobra profesja, której wystarczy kilka bp mf i może masowo PKowac :/ Ja chce tu tylko udowodnic, ze nie jest aż tak dobrą profesją, żeby mając 70 lvl mniej uciec na luzie/zabic knighta.
|
K**** to po ** sie klocisz przez 10 stron tematu zeby mi pozniej racje przyznac? Wlasnie mi chodzilo o to ze 100 lvl sorc zabije 100 lvl knighta a nie o to ze 30 lvl sorc zabije 100 lvl knighta!!! 30 lvl sorc to moze uciec i nie dac sie zabic 100 lvl knightowi i to wlasnie chcialem udowodnic.
Cytuj:
Ja chce tu tylko udowodnic, ze nie jest aż tak dobrą profesją, żeby mając 70 lvl mniej uciec na luzie/zabic knighta.
|
30 sorc nie da rady zabic 100 ek.
30 sorc nie da rady uciec 100 ek bo jest nieznacznie wolniejszy.
30 sorc DA RADĘ dojsc do dp i nie dac sie zabic przez 100 ek.
A w pojedynku 100 ek vs 100 ms wygra 100 ms.
Od samego poczatku tak pisalem tylko ze ty mnie nie zrozumiales.