Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 20:16   #424
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Naprawde ci co mówia o Orshabaalu lub o wspaniałej siódemce sa w błedzie
-.- Przeciez to od razu widac Ferumbras padł na pohu teraz chce sie zemścic i powrócić chce znowu aby na Tibii był zapadł chaos . Jednego jestem ciekaw czy Ferumbras powróci jak zwykły potwór czy jako postać Cipsfotu. Co do cipsoftu to ładna komercha xDDDDD co z tego ze jest stamina jak pacc ma duża przyjemnosc z grania zbieranie outfitów, otworzenie nowych wysp , latanie pod wodą xDDDDDD i wiele innych rzeczy

Patrząc a te ss-y wydaje mi sie Cipsoft dąży do gry a'la Pokemon-Zelda dlaczego ? a no dlatego ze system walki jest podobny do gry Zelda po za tym system questów tak samo ;] Np : W tibia spotykamy teraz questy typu uzbieraj xx lub yy tego potem jakis dungeon walka , walka i nagle BOSS , a co ma z pokemonów ? Grafika oczywiscie xD niektóre potowry to nawet przypominaja monstery , lub domki i reszta itemów przypomina mi grafe z Golden Sun ;]
Tak, niewątpliwie fajną inicjatywą będzie latanie pod wodą. Z pomocą specjalnych, nieprzemakalnych skrzydełek jak mniemam?

Cosik mi się na dodatek wydaje, że skoro PACC płaci, to dostaje więcej :> W tym m.in. wyżej wymienione przyjemności. Mimo początkowo lekko negatywnego nastawienia do update'u, po przejrzeniu screenów, zagłębieniu się we wszelakie zapowiedzi etc. etc. stwierdziłem, że... hmmmm... będzie całkiem ciekawie...

Btw. Ruthless Seven to na pewno nie Wspaniała Siódemka. Już prędzej Bezlitosna Siódemka.

Wyniki tłumaczenia: Ruthless
angielsko-polski

ruthless (Ectaco-Poland)
a,
1 bezlitosny
2 nielitościwy
3 niemiłosierny
4 bezmiłosierny
5 srogi
6 nieludzki
7 bezpardonowy
8 bezwzględny
9 drakoński

Zaczerpnięte z - http://slowniki.onet.pl
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline