Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 20:51   #830
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paladinox
Ja jeszcze się nie wypowiadałem więc się wypowiem. Tibia co to jest?
Jest to gra jedyna w swoim rodzaju, której takiej drógiej nie znajdziemy nigdzie, a co tera wskazuje nie znajdziemy po UPDATE TIBI w samej TIBII. Tibia jest ( już raczej była) grom, w której gracz mugł zdobywać doświadczenie i umiejętności, ucząc się bić z mieczy itp. Niektórzy muwiom jak czytam ten temat, że dobrze, iż TIBIUA się zmieni, teraz będzie prawdziwom grom MMORPG. Ale zadajcie sobie pytanie jedno pytanie. Czy do takiej tibi jaka ma być po update się przyzwyczailiśmy? Czy dóżo wśród z nas uzależniło się od tej TIBI która ma być?

NIE to ta tibia, ta era tibii, która przemija, to w tamtej tibii sie zakochaliśmy. Tibia coraz bardziej się upodabnia do większości gier MMORPG, a kiedys było inaczej wybieraliśmy TIBIĘ bo jest jedyna w swoim rodzaju. pomyślcie sobie czy nie będzie wam brakowało życia bez souli, bez znikających spearów, kiedy życie uplywalo na skillowaniu i nieograniczonym zdobywaniu LVLi. Bardzo dobrze, iż wprowadzajom nowe tereny i potwory, ale niech nie zmieniajom sposobu GRY. Ja wiem jedno, iż już nie ujrzę tej doskonałej tibi 7.4. To za czasów tibi 7.4 zaczynałem grać w niom. To za tamtej tibi się zabujałem w tej grze. Jeżeli komuś chodzi by tibia była jak najbardziej grom MMORPG som i inne gry online, które przestrzegajom zasady MMORPG. POmyślcie sobie jak to było kiedys gdy ktoś zabrał nam lota na pvp, chym może i byliśmy wkurzeni, ale mieliśmy i extra zabawę w ściganiu tego nooba co nam zabral lota. Dla mnie tibia umarła po zeszłorocznym update z tiquandom, ale jeszcze w niom grałem, grałem bo, aż tak bardzo się nie zmieniła, ale tera to co ma nastapić to APOKALIPSA. Cyż nie czuliście radoiści gdy na ekranie widzieliście napis YOU ADVENCET TO >>>>> FIGHTING. Jeżeli dobrze wiem to tera na tym update nie będziemy zbytnio skilować na potworach, bo jak to będzie wyglądało że np skilując na potworku nie będzie szła nam siła, a bijac dla expa ta siła będzie spadała. Ja gdy tylko update wejdzie, a nie będzie mi sie podobał sposób gry ja kończe z tibiom i w ten sposób zaprotestuje. Fajnie by było gdyby 90% tibijczyków tak zaprotestowalo może by T 7.4 chociaż w części wróciła. Trochę się rozpisałem, i nikt na pewno nie dotrwał do końca, ale jak chciałem opisać co widzę w prawdziwej TIBII tej bez tapety na twarzy, którom teraz ma coraz grubszom. To przez tom tibie która była kiedyś gracie dzisiaj, bo to tamta tibia wciągnęła was albo waszych kumpli, dzięki którym dzisiaj gracie. Chcę powiedzieć tym, którzy nie zobaczyli TIBII 7.4, iz tamta była extra i z pewnościom już nie WRÓCI. A teraz kratuluje CIPOM wyboru jakiego nie zapomnom. W wyobraźni pamiętam tom starom tibie .
masz racje Tibia BYŁA.. jedyna w swojim rodzaju... tez dołanczam sie do apelacji aby powrocily dawne czasy tibia 7.4/7.5 jak wejdzien ten update to ja rowniez przestaje w to grac ; ( to normalnie jak bym zucił dziewcyzne do ktorej nadal cos czuje ale zmienila sie na złe... ; /
Grab_iarz jest offline