Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 21:23   #280
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Uznałem jednak, że zapowiadane już odcinki o Update będą normalnie liczone. Czemu? Staram się przy nich tak samo, więc nie powinny być liczone do osobnej kategorii. Wolę, żeby wszystkie odcinki były 'razem'. To będzie małe odstępstwo od ostatnich numerków, ale myślę, że temat na czasie, a można z niego dużo wyciągnąć.
Jeśli one są liczone standardowo, to... Mamy odcinek 20.
Kolejna 'okrągła' liczba po 10. Wtedy było prawie 10 000 wejść, teraz ponad 35 000. Jak dla mnie to szok, przypominając sobie początki. A miałem skończyć to wszystko po pierwszym odcinku. Teraz jest ich 20...
Często padało słowo 'zuo'. Bardzo się z tego cieszę. Coraz więcej osób kojarzy przeinaczone "zło" tym fejkiem.
Niesamowite. W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy regularnie odwiedzają ten temat, jak i tym, którzy weszli tu zupełnie przez przypadek. Niestety, żaden temat nie przeżyje bez postów. A tych jest mnóstwo z różnymi opiniami. Jednak zwykle były takie, które dawały mi siłę(jak to brzmi!) do robienia kolejnych... Co tu mówić? Dzięki.

Uff, koniec części 'oficjalnej'. Co teraz?
Przełożony został ten 'wypasiony' odcinek dwudziesty, który zostanie zwykłym paskiem. Pojawi się trochę później, ale nie płaczcie, bo przed wami nowy odcinek(odcinki), ale o tym za chwilę.
Niedługo będę chciał wskrzesić wątek, który był ciepło wspominany. Mówię o przedstawieniu tej 'prawdziwej' Tibii, pełnej nabów i żuli...

Koniec gadania o przyszłości, jeśli dochodzi nowy wątek.

"Oczekując na Update", bo tak się nazywa(można dodać podtytuł "Koniec Knajtów"), Szatan i reszta będą wyśmiewać niektóre zachowania, które można zaobserwować na forum("ooo nie koniec z tibiom", "cipy to glopki"), oraz niektóre zmiany, które niesie nowy Update. Mogę powiedzieć tyle, że będzie zakręconych dialogów, pytań i tekstów. Ba, wystąpi nawet Ferumbras, który jest... Tego nie będę ujawniał, ale oczekujcie czegoś naprawdę szalonego(prosiłbym o nieujawnianie fabuły w formie zgadywania, ale podpowiem, że będzie czynił coś dziwnego).

Seria pasków o Update zostaje otwarta!
Jeśli wszystko przeczytałeś, to cię podziwiam.
Nadrill jest offline