Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 23:16   #834
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Pytał cię kto o zdanie ZIELEVITZ ( czy jak ci tam)?
To jest forum, jakbys jeszcze niezauwazyl (co przy Twoich mozliwosciach intelektualnych, jak zauwazylem, wcale nie jest niemozliwe...), a forum jest od tego zeby sie na nim wypowiadac i nie musisz miec specjalnego zaproszenia.
Cytuj:
Tych, którzy som przeciwni update ZAPRASZAM DO MOJEGO TEMATU. Wpiszcie w szukaj
UPDATE 2006 SUX powinno was tam zaprowadzic.
Ciebie natomiast zapraszam na strone www.pwn.pl do dzialu "Polszczyzna".
I poczytaj troche o uzywaniu Caps Locka.
Cytuj:
Co ci mogę powiedzieć ASAKURA? Ja nie mam 11 lat tylko 14 ;/. A te błędy to spowodowane są przez zamach z jakim pisałem, nie zwracałem uwagi jak napisałem. A tak wogule nie jestem dobry z polskiego mialem prawie 2 na koniec
Masz sie czym chwalic. Gdyby nie to, ze nie chce obrazic pewnej czesci spolecznosci*, nazwalbym Cie debilem, ale narazie siedze cicho.
A pozatym, zanim zaczniesz udzielac sie na forum, poszukaj narzedzia do edytowania postow.

* - mowilem o debilach jakby ktos nie zauwazyl ^.^

I specjalnie dla tych co narzekaja ze znowu udupiaja jakas profesje. Kazdy narzeka tylko na profesje ktora gra, tak naprawde wszystkie profesje wciaz sa rowne. Udupiono palkow ze spearami, udupiono sorcow/drutow z SP, i polepszono wszystkie postacie z hotkeyami + battle. Knight moze sie UHac na hotkeyu, sorc moze strzelac na battle, a pall moze sie uhac na hotkeyu i strzelac na battle.

Dlaczego kazdy musi wyrozniac tak bardzo Swoja profesje?

Ostatnio edytowany przez styku - 20-07-2006 o 23:17.
styku jest offline