Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 23:57   #837
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@up

A on skopiuje do tego Worda, a potem podkreśli w poście gdzie czerwone i powie "SAMI SE POPRAWCIE" xD

Cytuj:
Wyczytałem gdzieś że łuk i kusza będą miały zasięg (tak jak różdżki i laski), poszukam tego posta.
Dla mnie to nie nowośc, że bronie mają zasięg.
Od 7.7 pamiętam, że jak waliłem z łuku, to po poziomie potwór nie mógł stac na krawędzi ekranu, a kusza miotała po całym ekranie.

kusza miała 7
łuk miał 6

Ale jeśli to prawda co mówisz, że kusza ma o 2 kratki mniej zasięgu niż dotychczas, to przypałowo.
Pocieszający jest fakt, że dodano nową broń strzelecką.
Mogłaby miec atak 35, zasięg 6-7 i byc dostepna na poziomie ~k-axe czy drag-hammera.

@ down
Tak tak. Ale ty dostajesz roda/wanda w prezencie. Ma on stały dmg i nie służy do huntowania nim przez całą gre. A pal ma walic spearami? Różdżka daje możliwośc szybkiego expienia bez noszenia dużo droższych itemów i tracenia kupy hp siedząc do 30 lvla na rotach. Pojesz sobie i masz znowu manę. Nie musisz miec capa na zapasową amunicje. U ciebie 2 mana-pocisk, a u mnie 10 mana - strzała. Do tej pory palowi chyba nic nie polepszyli (oprócz tego że zmienili kruszące się speary na łamiące się speary). Dzięki nowej broni dystansowej gra palem może byc ciekawsza.
Ps. jakby te głupie speary ważyły po 12 oz. albo miały więcej ataku i trwałości. Zmniejszając im atak tylko gorzej zje*ali pala, bo i tak treni się raczej kamolami, a te 5 ataku mniej dużo możliwości nie dało.

edit

Ops pomyłka, myślałem że piszesz o tej co ma 4 zasięgu i jest pierwsza a nie czwarta i 1 zasięgu. Tu jest troszke gorzej, ale kiedyś magowie nie mieli wandów i było dobrze, to dlaczego teraz runy mają wyjśc z użycia (szczególnie po dodaniu free bota w next update).

Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-07-2006 o 00:26.
DRoN jest offline