Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2006, 03:13   #451
nepton
Użytkownik Forum

nepton's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
Domyślny Podsumowanie

mija 450 post (przeczytałem wszystko)...
podsumowując:

8) Zagadka: Fortembras (moze z dróżyną innych bosów)... oraz prawdopodobnie z falą najróżniejszych najazdów na tibiajskie miasta i niemiasta

8) Outfity: 8 nowych w tym 4 dostępne po zrobieniu questów... niestety nie ma nowych outfitów dla FACC, za to wszystkie outfity zostały lekko "poprawione"

8) 35 nowych potworów i nowe tereny (12 nowych wysp)... jak narazie prawie wszystko dla PACC... jeśli chodzi o potwory to: piraci (także nieumarli); Quara - ludzie-ryby (niektóre expowiska są pod wodą - można tam się dostać mając hełm do nurkowania); i wyznawcy tajemniczego kultu

8) inne zmiany w grze zostały opisane w poniedziałkowym newsie... jak narazie wszystko to prawda

8) Test serwer dla tutorów is running... za niecałe 2 tygodnie otworzą publiczne test servery, a potem zrobią update... trzeba troche poczekać
Jak ktoś chce zobaczyć kolekcje zdjęć z update linki były w okolicach posta #406 w tym temacie

8) poza tym dział na forum.tibia.pl "Updates" już odblokowany - tam można znaleść więcej informacji oraz wypowiedzieć i nie utonąć w morzu postów

a ja i tak wiem, że prawie nikt nie przewija do końca zanim nie wklei posta PP

30% ludzi zadaje beznadziejnie głupie pytania (lub udziela beznadziejnie głópich odpowiedzi) - trzeba przeboleć - nie każdy gra w tibie 5 lat, jest okrzesanym starszym człowiekiem, skończył polonistyke i ma chęć przeczytać 450 postów
20% wyraża swój głęboki entuzjazm związany z nadchodzącym update i nabija posty
kolejne 15% wciąż ciska ciężkimi klątwami w strone CipSoftu i z braku reakcji owegoż także w innych forumowiczów... nie możecie patrzeć na update? - spróbujcie nabić posty z zamkniętymi oczami
15% ludzi narzeka, że nie będzie nic FACC... no cóż... narazie nic o tym nie wiadomo, ale trzeba mieć nadzieje (poprawią Elfy i Amazonki
10% ludzi (zapewne posiadaczy PACC) tłumaczy swoim bliźnim, FACCom, że nie każdy ma zaszczyt być tą "lepszą częścią ludzkości"
5% ludzi skupia się raczej na "ortografii" niż na "rozumieniu tekstu czytanego"... no cóż, trzeba się pochwalić choć tym, jak się nic więcej ze szkoły nie wyniosło
5% forumowiczów niezważając na utonięcie w spammie pisze konstruktywne i wnoszące coś posty, i tą grupę mam teraz zamiar serdecznie pozdrowić :-)
<oby tak dalej dziewczyny i chłopaki !>
nepton jest offline