Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2006, 10:45   #39
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
Oczywiście że morek, gotik jest jest przy nim jak doom3 przy operation flashpoint, płytki i dla mas.
Proszę o argument. Takie rzucanie hasłami typu "xxx jest kul a zzz to kał dla mas" jest jakby takie, żałosne...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Nie, to nie tak samo. To raczej tak samo, jakbyś twierdził, że Ziemia jest NAJLEPSZĄ (a nie największą!) planetą. To jest subiektywne odczucie, i ja WIEM, że DLA MNIE Gothic nie przebije Morrowinda. Tak samo jak dla Ciebie by w takim wypadku żadna planeta nie przebiła Ziemii... coś jakby 'wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej' - Ziemia najlepsza. Trochę zamotałem xd
Ale Ziemia JEST najlepszą planetą (przynajmniej na razie). Przecież to na niej narodziło się inteligentne życie. Więc mówiąc "najlepsza" miast "największa" powiedziałbym prawdę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShinChan
Gothic 2 jest extra. Nie linieowy, ciekawa fabuła i w ogóle. Jednak Morrowind jest lepszy. Pochodzi z serii The Elder Scrolls, a to najlepsze rpg na świecie, a teraz jeszcze wyszedł Oblivion, więc wartość Morr, też podskoczyła. Pozatym Morrowind jest jakoś ogólnie fajniejszy!
Primo Gothic jest nieliniowy w pierwszych rozdziałach, potem jesteśmy prowadzeni za rączkę, praktycznie nie mogąc zboczyć z właściwej ścieżki (no, jeżeli dla kogoś np. możliwośc wybrania kolejności zabicia smoków to nieliniowość to cóż...).
Poza tym nie powiedziałbym, że TES to naj naj cRPG na świecie. Np. dla mnie Planescape Torment albo BG I i II są lepsze, kwestia gustu.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 21-07-2006 o 10:47.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem