Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2006, 10:49   #18
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bodzio3247
Nie lubie zaczynać od nowa i nie lubię grać na non-pvp to jest nudne
Chodzi mi oto, że nie powinno spadać zabijać można ale bez strat i nie
że po 10 zabiciach ban tylko po 3-4 bo to jest bez sensu, z innej
strony masz racje, że na non-pvp ale ktoś już zaczał i ma
zrezygnować nie każdy chce dedać i kończyc ze zwykłym servem...
A Ty dalej wiersze piszesz.

Jakby nie było żadnych strat (u ofiary) przy jej śmierci, to NIKT BY NIE ZABIJAŁ. Zabijanie to koszt w runach. Bez zysku tego złego, nędznego PKera by nie było PK w ogóle. A jakby nie było strat to niby czemu po 3-4 fragach ban? Przecież nikt nie ucierpiał!

Cytuj:
ale bez sensu ktoś pracuja nad postacią pół roku a ty mu ja niszczysz w jeden dzien nie wiem co to za satysfakcja
a) double post,
b) przestań grać w Tibię. Widać, żeś uzależniony, i właśnie Twoją 10 lvl postać zabił zły ivul PK na 20 lvl, i straciłeś scale armora.

Cytuj:
No nie pasuje mi i co?? nie tylko ty jestes takim pk juz nie raz oglądałem filmiki że pk to są nobyyy tak bylo napisane nad filmami wszyscy uważają ze pk to są nooby
a) double post,
b) PK to nie nuby. To, że Ty byś 6 lvl bez eq nie ubił, to nie znaczy, że PK to nuby, wiesz? Tak samo jak to, że Ciebie ktoś zabił.

Poza tym, k*rwa, człowieku, popatrz, co piszesz. Non pvp - nudne bo nie ma bicia się między ludźmi. Pvp - złe bo jest bicie się między ludźmi.

Idź grać w Simsy.

Cytuj:
Tacy Mądrzy jestescie a jak by was teraz gonił dwa razy większy lvl to co srali byście w majty a później byście plakali: o jejku straciłem/am EQ juz byscie nie byli tacy mądrzy
Tripple k*rwa post!

Jak miałem ~40 lvl knightem gonił mnie 85 lvl knight. Ponad 2x większy. A i tak nie ubił (może dlatego, że knight xD). Z Ghostlandu do Carlin zeszło mi kilka UH.

Jak spadły mi na moim sorcu (43 lvl) BoHy w wyniku ataku 60+ i 70+ (dwóch ich było) PK to nie płakałem, wiesz? Trochę smutno było, zwłaszcza, że - ironio losu! - pierwszy raz poszedłem expić od miesiąca, i padłem w ciągu godziny, i jeszcze spadł najcenniejszy przedmiot z eq.