@ Grab iarz
1. Nagle znalazłeś się na forum i przeszkadza Ci unormalnienie gry. I tak dobrze że zauważyłeś (pewnie któryś z ownerów Ci powiedział albo ktoś w Tibi wciągu tych 23,75 / dobę) szykujący się up. Według mnie, to stamina jest jak narazie najlepszym co zrobili wciągu ostatnich kilku upów (szkoda, że ten 1.04.06 news nie był prawdą). Teraz skończy się sharowanie i szpanowanie postacią zrobioną przez 2+ ludzi.
2. Po kij tyle klniesz? Takich przewrażliwionych tibijczyków jest na pęczki i jeżeli mają odejśc, to jest to BARDZO DUŻY krok w kierunku zRPGowania Tibi.
3. Co ma mój lvl do rzeczy? Może myślisz, że ja też sharuje/gram postacią 23,75/dobę, ale boję się expic na czym innym niż na ratach?
Grałem w Tibie Z kolegami, a że oni przestali (bo się zaczęły wakacje, jakbyś niezauważył), to ja też przestałem grac. Expienie i skillowanie jest cholernie nudne, a gdzie nie spojrze to ktoś expi na c-bocie albo skilluje do spalenia się komputera. Gdzie tu jakaś zabawa? Nie lepiej wziąc do ręki kalkulator i klikac '+1+1===...' i patrzec jak liczba się zwiększa?
4. To Ty masz jakiś problem, bo anonimowo bluzgasz na lewo i na prawo.
@ down
1. Wychodzę z założenia, że gracz któremu nie podoba się 'wyrównanie gry' względem cheaterów ma coś na sumieniu.
2. Troszkę nadpobudliwy jesteś. Jeżeli NAPRAWDĘ grasz fair, to nie wiem co może aż tak złego nieśc ten up, żebyś pisał na niego takie farmazony.
3. Po to jest forum, żeby się na nim wypowiadac.
edit
4. Nie pisałem że mnie rajcują questy. Po prostu lubie pozwiedzac/poexpic z kolegami a nie samemu. 28 lvl jest i mały, ale co z tego? Ja gram dla przyjemności, a jak mogę robic coś lepszego to robię. Przynajmniej cieszę się, że nie jestem uzależniony (nie twierdzę, że Ty jesteś).
5. Tu racji masz, ale jeśli Cipy nie mogą sobie w inny sposób poradzic, to mi pasuje i takie rozwiązanie.
Ps. Edytuj posty.
@ down
Nie mam poco. Mogę omówic wszystko tutaj.
Niby przyj-adę/edziesz żeby powiedziec kto jakich botów używa i kto więcej na tym straci?
DRoN -> trzęsie portami ze strachu i nerwowo wygląda przez okno
Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-07-2006 o 18:30.
|