Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2006, 16:47   #854
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
@ Grab iarz

1. Nagle znalazłeś się na forum i przeszkadza Ci unormalnienie gry. I tak dobrze że zauważyłeś (pewnie któryś z ownerów Ci powiedział albo ktoś w Tibi wciągu tych 23,75 / dobę) szykujący się up. Według mnie, to stamina jest jak narazie najlepszym co zrobili wciągu ostatnich kilku upów (szkoda, że ten 1.04.06 news nie był prawdą). Teraz skończy się sharowanie i szpanowanie postacią zrobioną przez 2+ ludzi.
2. Po kij tyle klniesz? Takich przewrażliwionych tibijczyków jest na pęczki i jeżeli mają odejśc, to jest to BARDZO DUŻY krok w kierunku zRPGowania Tibi.
3. Co ma mój lvl do rzeczy? Może myślisz, że ja też sharuje/gram postacią 23,75/dobę, ale boję się expic na czym innym niż na ratach?
Grałem w Tibie Z kolegami, a że oni przestali (bo się zaczęły wakacje, jakbyś niezauważył), to ja też przestałem grac. Expienie i skillowanie jest cholernie nudne, a gdzie nie spojrze to ktoś expi na c-bocie albo skilluje do spalenia się komputera. Gdzie tu jakaś zabawa? Nie lepiej wziąc do ręki kalkulator i klikac '+1+1===...' i patrzec jak liczba się zwiększa?
4. To Ty masz jakiś problem, bo anonimowo bluzgasz na lewo i na prawo.

po 1 kur... kto Ci powiedzial ze sharuje ,sharowalem i bede sharowa? co powiedz mi .. skad masz takie informacje...?
2 rownie dobrze moge powiedziec ze jest piz...i pie.. noobem ... nie powiedzial bym tego gdybys pierwszy nie zaczol mnie ocenia po 5 postach ktore napisalem
po 3 jak Ci cos nie pasuje to powiedz mi to w twarz a nie w poscie bo takie cienkie paly to mnie dopiero wkurzaja
Grab_iarz jest offline