@up up gratz kolegi

Powiem tylko tyle że po tym jak mnie ubił po raz pierwszy przy logoucie (zawinął do depo) napisał coś w stulu f**ng polish noob polish .... itd widać że gościu ma jakiś problem jeśli idzie o Polaków. Poza tym to najzwyklejszy noobek co mocny jest tylko w gębie bo jak chciałem iść na solo odpowiedzią był logout. Denerwuje mnie to bardzo że właśnie przez takich ludzi nie mogę sobie pograć rozumiem jeśli bym się nosił kradł lub po prostu stanął komuś na odcisk ale to ... Lepiej gdyby HWL wygrało hehe nieźle wtedy by było lepiej lol lepiej tego nie chcij bo sam będziesz musiał włazić w tyłek dla swojego "kolegi" oni nie szanują nikogo i niczego. Za panowania patriots był już lepiej. Teraz włazi ci jakiś 40 lvl na spawn ubija cię i jeszcze huntuje bo... bo powinieneś oddać mu wszystko zabić się sam i zrookować chara bo jesteś Polakiem

Im dłużej siedzę i czytam wypowiedzi w tym topicu coraz bardziej wydaje mi się że czas najwyższy dać sobie spokój i olać to wszystko bo to i tak nie ma sensu. Asslickerzy byli są i będą tego nie zmienisz niektórzy mają takie właśnie podejście do życia zarówno w grze jak i w rl. Kto wygra ?? no cuż jeszcze z miech temu bez wachania odpowiedział bym że dominion a teraz... teraz to kto to wie słabą stroną jest brak zgrania w obozie dominion i to wszystko. Po co przy open battle tak się rozpraszać w końcu w kupie siła a ci rozleźli się na wszystkie strony i jak chcą kogoś strapować kiedy ich nie ma blisko siebie. Powinni coś w końcu zaplanować. Konda ma za sobą tyle wygranych wojen a zachowuje się jakby był na swojej pierwszej. Nie wiem w czym problem idą qpą trapują zabijają i tyle ( w końcu tak robi hwl) i to cała skomplikowana taktyka :/