Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef
Ide expić wpada Liam, Ozur Gruchman/Van Tristam i co naet przy hot keyu na Uh nie mam szans się wyuhać bo tamci mnie szybciej ściągną z sd.
|
Jezeli knight ma podobny lvl do dwoch sorcow i nie maja super duper wielkiego mlvlu (co teraz czeste nie jest bo wkoncu nie ma ludzi blokujacych dp czyli mana sitterow) to knight moze sie spokojnie UHac co dwa SDki.
Cytuj:
Przykład 2 Podczas wojny są problemy z expieneim bo jedna strona drugiej przeszkadza i dla przykładu jedni robią sobie impre to ich z 1-2 dni nie ma to druga strona expi ile wlezie a teraz co gówno bo niestety stanina się skończyła.
|
I teraz podczas wojny bedzie mozna miec czas na RL, a nie ze jak bedziesz na imprze to wrog ma juz totalna przewage. Razem z tym uczciwi gracze beda mieli szanse na nowym serwie.
Cytuj:
2 updaty temy dali wandy i rody postacią magicznym podkręcili postacie magiczne teraz co znowu oni, a co knight do lamusa (małe porównanie Knight zostaje w średniowieczu Sorc, drut awansuje do nowożytności)
|
Rody i wandy byly po to zeby sorc i drut expil podobnie szybko na niskim lvlu tak jak pall i knight, gdy sorc musial do 27lvla expic na rotach z wh.
Cytuj:
Co do Pacc to jak nie stanieje albo nei zaczną go przeliczać na minuty/godziny to lekka przesada płacę za cały dzień możliwości grania i co teraz sobie będe mógł tylko pograć 1/2.
|
Mozesz sobie grac 24h na dobe, i nikt ci w tym nie przeszkodzi (chyba ze twoja mama ktorą po chwili walniesz krzeslem). Jedynie expic bedziesz mogl 8h na dobe - wystarczajaco duzo, bo na swiecie nie istnieje tylko tibia i sen.
Cytuj:
Do tego zchszanili jedną z fajniejszych rzeczy w Tibi czyli wojny teraz co wygrywa ta strona która ma więcej pallow i sorców?? I jednocześnie większą siłe ognia.
|
Jedyne co zmienilo to to ze juz nie trzeba trapowac. Mimo to PvP nadal istnieje i nie chodzi mi tu o typ worlda.
Cytuj:
Teraz tibia zmierza w stronę samodestrukci
|
Wg takich ludzi jak ty zmierza ona od updatu 7.4.
Cytuj:
W update 7.9 (taki powinien być w grudniu) zobacyzmy pewnie runki 100x dla postaci pacc i dadza exaust 0 s albo 500 ms żeby ludzi zachęcić do grania w Rl tibie a nie OTS, do tego jescze epwnie napiszą ze dożucają kolejne 2 demony w Anihilatorze bo teraz będzie załatwy jak się można uhać prawie jak automat.
|
Aim bot byl tylko dlatego zeby dalo rownowage. I tak za 3/4 roku 1/3 tibijczykow by uzywala aimboty - rozpowszechnia sie to tak samo szybko jak kedys np. light hack czy progsy typu TBI przez co mozesz zostawic postac robiaca runki na noc.
Cytuj:
Zaraz powstanie masa filmów pt "Patrzcie zrobiłem anihilatora bez macro/bota"
|
Zaden 100+lvl by nie napisal takiego noobskiego tematu. Znajdz mi choc jeden przyklad to przyznam ci racje.
Cytuj:
Blokada ciała, kompletne dno może by to tylko uruchomić na non PVP?? bo jak narazie to mam wrażenie ze na reście światów shooterzy zaczną okradać blokerów.
|
To sie robi warunki ze nikt nie podchodzi do ciala przez 10 sek. Byc moze jeszcze wprowadza ze jezeli jakis czlonek z party zadal najwiecej obrazen danemu potworowi, to wszyscy z party moga otworzyc cialo. (pisze to juz chyba z 3x w tym poscie)
Cytuj:
JEdyne co mi się w tym update podoba to że Cipy zniechęciły mnie nin do gry i nareście skończe w 100% grać  szkoda tylko tego dziś kupionego pacca:/
|
I tak za 90 dni wkoncu zrozumiesz ze to co wpisales w swoim poscie to byla zwykla gupia paplanina jak (mam nadzieje) wiekszosc noobkow.
Cytuj:
A co z cało dnowymi exani na hydrach, przepraszma bardzo to że sobie skocze ze znajomymi w weekend na hydry na 18-30h zeby zarobić coś na uhy to już musze być sharerem. Nieodś ze pdoczas tego nie powiem ci mnie bierze ale patzrenie na hydyr pprzez 30h jest wnerwiające, ale co musze patzreć żeby potem muc sobie zrobić troche rpzyjemności i pojśc na wrl na przykład.
|
Ladunek staminy wystarczy na 56h. Wystarczy to na twoj weekendowy hunt. I wkoncu nie bedzie trzeba stac 30h pod hydrami zeby wkoncu zwolnilo sie miejsce na hunt i moglbys pohuncic z qmplami. Pozqatym w updacie moze zostanie dodawne nowe miejsce z takimi oplacalnymi potworami. Kiedys dodano hero i byly czesto zajete, teraz dodano hydry, byc moze w sierpniu dodadza znow jakies dobre potwory na multi-hunt dla PACC.