Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2006, 20:00   #41
Lightpro
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Lightpro
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 5
Domyślny

Witam !

Ostatnio miałem bezpośredni kontakt z pewnymi domenami, mam nadzieje że ktoś kto troche się na tym zna pomoże mi ! Więc nie używam żadnych botów nawet jeśli owy znajduje się na tibia.pl, czysta uczciwość ;p Ale przy okazji mam nadzieje że nie dostane hacka. Komputer mam zabezpieczony programem XXX który jest uważany za bardzo dobry, serfując po neostradzie myląc końcówki z org na boo wszedłem na strone gdzie była muzyka, mianowicie różowa strona i nagrana piosenka która sama się włączała, szybko wyłączyłem strone. Adres wiadomo tylko końcówka boo.pl ;p
Druga strona była reklamowana na trade mojego servera, żekomo taifun zwiedzał nowe tereny tibi, postanowiłem sprawdzić, wchodząc na strone ujżałem komunikat przeglądarki internetowej o możliwości zapisania bądz otworzenia pliku, natychmiast zrezygnowałem !
Czy wobec powyższych istnieje u mnie możliwość hacka ? Proszę o szczerą i jak najbardziej wyczerpującą odpowiedz

Pozdrawiam !
Zmartwiony o swoje konto !
Lightpro jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.