Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 10:37   #296
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom@$Z
Możesz być pewien, że to co napisałem, nie jest wyssane z palca. Jeżeli nie chcesz - nie wierz, ale jeżeli grasz w Tibię mniej niż 6-5 lat, to nie mamy o czym rozmawiać. A co do Kazo, to faktycznie jest tam jakiś haczyk z tymi wszystkimi drzwiami.
kolejno:

ok.

prawie 4 lata.

haczyk na pewno byl, czy jeszcze jest niewiadomo.

Cytuj:
Co do rozmowy z bazyliszkiem to się zgadzam w 100%, że jednym z czynników zaliczających tego questa jest prawidłowa rozmowa z Bazylim. I także, z tego co słyszałem, jeżeli rozmowa jest prowadzona nieumiejętnie GINIESZ.
Ja natomiast podchodze do tego baardzo sceptycznie, traktujac calego bazyliszka jako pozostalosc "strarej Tibii" ( z czasow HH questa i demon legsow z DHQ ) i watpie czy nadal jest to quest aktywny. Natomiast co do rozmowy to mialoby to sens.

Cytuj:
Ponieważ aby do niego dojść, trzeba (podobno) poprzesuwać multum dźwigni w prawidłowej kolejności, aby statua rycerza, który zlokalizowana jest NAD jamą króla węży ZNIKNĘŁA.
Kazde dziecko moze sprawdzic, ze nie dosc ze statua nie jest dokladnie nad dziura z bazyliszkiem, to nie jest nawet na pietrze bezposrednio nad nim, a jesli wierzyc map viewerowi to miedzy nimi jest pustka. Ten tekst kladzie do piachu wiarygodnosc wszystkiego co do tej pory napisales.

Cytuj:
To wszystko są nieoficjalne wieści od moich qmpli z Antici, ponieważ nigdy nie zwiedziłem wszystkich tajemnic Kazo. Ale może to i prawda.
no wlasnie, wymagasz ode mnie doswiadczenia siegajacego starej Antici a sam opierasz sie o 'nieoficjalne' wiadomosci z trzeciej reki ktore 'byc moze' sa prawda ? Nikt nic nikomu nie udowodni dopoki nie zobaczymy nawet 10 sekundowego filmiku z basilisk roomu ktory _udowodni_ ze mozna sie tam dostac.