Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 11:24   #235
Dragoholikus
Użytkownik Forum

Dragoholikus's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veers
Huntowanie Yaviego, czy Crei przez Draza, to moim zdaniem przejaw skrajengo hipokryzmu, albo ostatecznego rozbratu z rzeczywistością- jak koleś który okradał ludzi, sprzedając PACC i anulując wpłaty, ma czelność uzasadniać ściganie innych, przewinieniami znacznie mniejszego kalibru?

Wiesz, nie mam pojęcia; na pewno na Solerę zawiało Henricusa Institora i sporą część Wampirów, Pixoholik gra, albo przynajmniej grał na Azurze- od półtora roku loguję się sporadycznie, więc nie jestem zorientowany. Prawdę mówiąc, na Isarze znałem głównie osoby mało ważne, zresztą cały "stary" DoF to ludzie, którzy przeszli z Isarki- tam zaczynaliśmy jako Tellvani (zwerbowało mnie dwóch gości: Tokaj Aszu i Szafirek; obaj od bardzo dawna nie grają), później Tellvani Reunited, następnie, po zdisbandowaniu gildii, jednego dnia powstały dwie, tj.Defenders of Fangorn (zarządzana kolektywnie) i Looney Tunes (pod wodzą Sandmansa aka Okrutna Locha ); z czasem oba organizmy zjednoczyły się jako DoF i tak to trwa do dziś
Więcej informacji na temat ludzi z Isary i ich losów, posiadają pewnie Przemo Ent (na Isarze, Zona Druida), Jameha (Boliness), Cors Ent (Cors), albo Heg (Zbooj). Z wymienionej czwórki zagląda tu chyba tylko Cors, więc cała nadzieja w jego znajomościach

@Saxe
Heh, to ja, odkąd gram w Tibię, zabiłem dwie osoby (PK, za ubicie znajomego w kopalni koło Kaz i depo thiefa, który wyszedł na red hp z PZ), z resztą obie, przed laty, jeszcze na wspomnianej powyżej Isarze
Pixoholik juz niegra na azurze niewiem czy wogule w tibie gra a Hellridersi na azurze graja
Hail Wanted
Dragoholikus jest offline