Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 13:05   #379
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno Pożyjemy zobaczymy
Skoro celowanie runami to 10-20 % calego pvp , to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak rycza z powodu aimbota ?

Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz.

Uwierz mi ze wprowadzenie legalnego aimbota to nie jest "polepszenie" pvp o 10-20 % , teras kazdy noob ktory kupil postac na allegro bedzie wstanie zagrozic doswiadczonym graczom (za jakiego ja sie uwarzam).
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline