Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 13:55   #306
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Poziom:29
Skille/Mlv:71/70
Gratz 70 mlvla. Tez bym chcial taki miec knightem. Moze jakies taktyki zdradzisz jak to robiles?
Cytuj:
Co chce kupić:niewiem czy giant sword czy Pharao Sword
Cena przedmiotu który chce kupić: niewiem
LOL? Pharao sworda to ty przeciez nie kupisz, to jest rare warty sporo ponad 1kk. Oczywiscie ze gsa kupuj. Chyba pytanie retoryczne.
Cytuj:
Siema Mam Knighta
Eq: C-Armor
K-legi
Bohy
Gs
BS
P-Ammy
V-Shield Czy opyla sie kupic Demon Shield : 60k

Czy moze inny item : 35k RH , Golden Arm 55k
Ja na twoim miejscu kupilbym 20 bp uh i poszedl expic.
Ale jak jzu chcesz wybierac z tych trzech to kup demon shielda bo tarcza sie bardziej liczy niz armor/helmet.
Cytuj:
Witam ,
Mam 14 lvl knighta
Eq:
Crown Helmet
Crown Armor
Plate Legs
Leather Boots
Guardian Shield
Fire Sword

Mam do dyspozycji ok. 30k
Zastanawiałem się czy nie poczekać do deserta (wtedy miałbym 40k) i kupić wtedy vamp shielda(35k)

Poradźcie co mam kupić?
Lepiej kup bsa i jakas troche slabsza tarcze. (zalezy od tego jakie ceny na twoim serwie)
Cytuj:
Druid lvl 28.
Reszty nie trzeba.
Eq: b robe, p legi, volcanic, vamp shield, boszki i postoficer hat (pozniej z questa crusader).
Co kupic? Demon shield czy crown legs?
Shield - 50-60k
Legs-30-35k
W sumie cena jest mało istotna. Chodzi mi o pozyteczność.
Jesli juz wybierac z tych dwoch to demon shielda, ale ja polecam kupic runki/manasy bo te 1 def i kilkadziesiat oz az tak wiele ci nie da na tym lvlu.
Cytuj:
Jestem Paladynem
Poziom:10
Skille/Mlv:40/30
Gratz 30 mlvla paladynem na 10 lvlu. Wymiatasz.
Cytuj:
Posiadany Eq:Rh , B robe , p , legs , boh , drag shield , scarf , spears
Il. dostępnej kasy:37k
Co chcemy kupić:cokolwiek co wg was mi sie przyda
Cena przedmiotu który chcemy kupić:tyle zebym sie zmiescil w moich skromnych oszczednosciach
Tylko prosze o nie pisanie cos np. kupuj runy bolty i manasy najlepiej wpakuj w to cala kase...
Nie chce runow bo na takim lvl moge se je za przeproszeniem w dupe wsadzic
Po pierwsze to kupuj speary i small stonesy i porzadnie potrenuj skille bo z takim czyms bo masz to nawet tych shitow z katedry nie wybijesz. Po drugie nie dokupuj juz nic do eq bo i tak masz za dobre, 100+ palkowie czesto chodza w p-secie bo jest niepotrzebny palkowi dobry eq.
Co masz kupic? No wlasnie najpierw speary i small stonesy i zrob jakies przyzwoite skille, pozniej majac 65+ kupuj bolty i manasy i expij. Runy niepotrzebne, ewentualnie mozna miec kilka uh/gfb na wszelki wypadek.
Cytuj:
Mam knighta na 13lv.Posiadam spike sworda ,ale chce sie przerzucić na coś lepszego.Serwer Zanera ,miasto Thais. Po ile schodzą lepsze miecze(fire sword i w góre) .
To se k**** wlacz tibia.com, kazdy serwer ma swoj price list, wejdz na forum i dzial twoje serwera, przeczytaj price list i bedziesz wiedzial. Ewentualnie popytaj ludzi na trade. Myslisz ze teraz kazdy bedzie tworzyl postac na twoim servie zeby ci laskawie podac ceny? ROTFL
Cytuj:
Poziom: 13
eq: fs, beho shield, noble arm, p legs, scarf, leather bots
ileośc kasy: 5k
chce kupić: k armor lub w helmet
cena: 5k - 7k
K-arm kup bo armor jest wazniejszy od helmeta.
Cytuj:
Moim zdaniem kup sobie c-shield i knight legs (mogą być crown)
Paladynem?! C-shield i k-legs? chyba cie po******. To nie jest ots tylko rl tibia.
Cytuj:
P.S. Skąd masz takie eq , tyle kasy , i mlev na takim levelu ?
Eq i kasa z innego chara, mlvla takiego nie ma.
Cytuj:
Kupuj warrior helmet !! Bo jak kupisz k-arm to ci doda ogólnie tylko 1 do arma (noble ma 11 , knight na 12) A gdy kupisz w helmet to ci doda 7 do arma bo teraz (tak jak napisałeś ) nie masz żadnego helmeta a warrior ma 7 arma więc tyle ci doda
A czy on napisal ze nie ma zadnego helmeta? Zacytuj plax.
Cytuj:
po 1. chodzilo mi o skille 40 dist 30 shld... mlvl mam w opisie
napisales ze masz 30 mlvl
Cytuj:
po 2. nie gadaj mi ze nie napisalem swiata ktory tez mam w opisie
nie jest pewne ze chodzi ci o postac ktora masz w opisie
Cytuj:
po 5. dzieki za pomoc ale jak juz to kupie k legsy i p amulet
Bez sensu. Hlvl palkiem sie chodzi w plate legsach a co dopiero lowlvl. P-ammy tez g**** daje palkowi bo walczy na dystans.
Cytuj:
Jak ci drag starczy to życzę powodzenia Czasami te 2 defa może dupe uratować !!
Paladynowi?
Cytuj:
Mam 10 knighta skile 30\30
ide w cluby
eq
P armor
p legi
steel helmet(crown helma mam z sorca)
dragon hammer
war hammer
dwarven shield

a wiec co mam zmienic cena do 10 k
Kupic skull staffa i jakas lepsza tarcze.
Cytuj:
Next spam post?
DAjcie sobie spokoj!
Ty za to nie spamujesz? Ha ha ha
Przynajmniej inni pisza na temat - ty nie.
Cytuj:
Mam problem nie wiem jaka bron ze soba nosic giant sworda czy bright sworda i vamp shielda?? co lepiej ?? .......
Do expienia zawsze lepiej 2-hander, nawet jak bijesz guardy lub cyce i inne potwory fizyczne
A do blokowanie zawsze 1-hander.
Cytuj:
Zalezy od calego eq i skilow,ale chyba bylo by lepiej bright sworda i vamp shielda tak do 60 lvla
Nie. Z 2-handerem sie expi wyraznie szybciej i dzieki szybszemu zabijaniu potworow schodzi mniej uhow. Sprawdzone. Nawet na guardach i cycach tak jest.
Cytuj:
Skile 50/46 ;/ i eq to: crus helmet , crown armor , knight legs , coco boots , platinum amulet. to co lepiej bs i v shield czy gs?
GS.
Cytuj:
kup se bs i v shield i uzbieraj na gs
nonsens bo gs jest tanszy niz te 2 itemy i lepiej sie z nim expi
Cytuj:
Zdecydowania to drugie... b sworda i v shielda, g sworda mozesz nosic czesto jako dobry dodatek... a jezeli juz go posiadasz to zawsze mozesz wsadzic go tam gdzie masz miejsce na drugi bp/torcha.
A ty porownywales kiedys jak sie expi z 2-hander a jak z 1-hander?
Cytuj:
mam knighta 15lvl noble armor devil helmet (taki jak crown zeby nikt nie bylil z dark ) britcz sword (atk36 def30) guardian shield skille male 43/41 mam 5k co mam se kupic?
Nic nie kupowac tylko skillowac bo masz takie szajsowate skille ze z tym to dwarfy nawet powoli ci beda padac.
Cytuj:
zalezy jaki swiat itp. ale najlepiej kup jakiegos shielda
Duzo zablokujesz na shieldzie 41...........
Cytuj:
A ja co mam kupić? Drut lvl 13 mlvl 6 mam 2 k do wydania.Posiadam d-shield p-legi scale armor leather boots dark helmet
Plate armora i manaski i idz expic.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem