Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 15:31   #381
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

eee nigdy nie wmawiałem sobie że gościu który mnie zabił miał boota NIGDY zawsze twierdzilem że moje pvp jest do bani (trzęsą mi się ręce przy ataku pk brak logicznego myślenia) jeśli uważasz że sorc teraz to będzie "Pan i władca" to ... graj sorcem zobaczymy przez ile czasu jeszcze tak będziesz uważał. Nie widzę żadnego problemu teksty typu "teraz każdy gościu który kupi postac będzie wymiatał a ja DOŚWIADCZONY gracz będę cierpiał" Ile osób zabije 5-10 zaraz po tym zajdzie za skóre komuś wpływowemu na serwie i będzie padał jak neewbe którym jest. W tej grze zawsze siła była w grupie samemu nawet 174 ms nic nie zdziałasz, poza tym ten topik nie jest o tym więc skończymy ten temat tu i teraz bo to bez sensu żaded z nas zdania nie zmieni. Nie twierdzę że jestem jakiś wszechwiedzący po prostu wiem bo pisałem tak jak ty: sd od 45 lvlu lol przecież teraz to sorce będą padać jak muchy (pamiętasz te czasy kiedy wystarczał chyba 15 lvl i miałeś sd każdy sorc miał minimum bp przy sobie więc każdy agresor musiał się liczyć z możliwością oberwania)soulpointsy po co !!! i tak to nic nie zmieni a ja będę tylko ograniczony robaki przecież teraz nikt nie będzi łowił .... Poczekaj do updatu pograj poznaj oceń a nie jeszcze nie ma usłyszałeś kilka nowinek i już wciągasz wnioski. Cierpliwości panowie cierpliwości.
Over and out Jastr8
jastr jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.