Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 14:05   #48
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

no to ja takze powiem co nieco

przede wszystkim wybaczam niedociagniecia w tlumaczeniu, sam juz 2 tygodnie tlumacze manual do tibii i za kazdym razem znajduje inne zajecie hehe

wyglad: w sumie to nic rewelacyjnego, ot ladnie dobrane kolorki, prezentuje sie to bardzo dobrze, jednak nie wiem czym sie przedpiscy zachwycaja

braki: w szybkich linkach powinien byc link do strony glownej i ew. do najwazniejszych dzialow na stronie, a nie tylko do dzialow na forum

nazwa "panel kontrolny uzytkownika" - zmiencie to na cos krotszego np. profil badz ustawienia

ogolnie forum dosc przyjazne
mam watliwosci co do przydatnosci opcji kalendarz
ma za malo mozliwosci zeby byl prawdziwym terminarzem, a za duzo zeby byc podrecznym notesikiem, ogolnie fajne ale nie wiem czy praktyczne

to samo tyczy sie pomocy
z tego co sie zorientowalem to pomoc jest duzo ubozsza od szukaj a robi to samo,

dobry pomysl z reputacja, duzo lepsze niz licznik postow

zauwazylem znaczace zwiekszenie szybkosci dzialania w stosunku do poprzedniego forum

podsumowujac
ladne, szybko dziala tylko za duzo opcji, ja osobiscie nie bede wykorzystywal wiekszej ich liczby niz w poprzednim, a pamietajcie ze tu pisza 12-to latkowie

hmm
znalazlem pewien blad w reputacjach
niby nie mozna dawac sobie reputacji
a co jesli ktos zalozy 10 kont i bedzie wydawal sobie reputacje z tych kont?
nie bedzie sie dalo tego zweryfikowac
zapewne nawet jesli ktores konto dostanie bana to i tak reputacja pozostanie
czyli nabijanie reputacji (cos ala nabijanie postow) z tym ze bez spamowania
moze jednak przemyslec jeszcze raz system reputacji?

i przydaloby sie wylaczenie automatycznej subskrypcji w odpowiadanych tematach, ew zeby mozna to bylo wylaczyc recznie, w ustawieniach nie ma takiej opcji, a wylaczanie dla kazdego tematu jest upierdliwe

to samo przydaloby sie opcja wlaczenia na stale "Wyłącz uśmieszki w wiadomości"

liczba postow po prawej stronie jest podawana z przecinkiem
jest to nieprawidlowy format, liczba za przecinkiem jto jest ulamek
wywalcie ten przecinek bo wyglada jakby bylo 2,777 postow czyli niecale 3, a powinno 3000

@down

moj drogi
zwrocilem tylko uwage na fakt iz moi przedpiscy chyba orgazmu dostaja (za przeproszeniem) jak widza nowy layout
a po prostu zrobiles kawal dobrej roboty i dobrales odpowiednie kolory, ktore nie mecza oczu
chwala ci za to
powiem wiecej - kolorystycznie to mi sie bardziej podoba niz tamto niebieskie (lubie ciemne kolory)
natomiast wiekszosc postow w tym temacie to wlasnie dotyczy wygladu forum, ze jakie to ono nie jest, a jest ono profesjonalnie zrobione bez wodotryskow i moze sie podobac, ale szczerze mowiac nie wiem co zachwycilo moich przedpiscow
zrobiles to co do ciebie nalezalo i zrobiles to dobrze

zapewne jest duzo wygodniejsze dla adminow, inaczej by tego nie zmieniali :)
no i zapewne bezpieczniejsze i jeszcze bardziej i jeszcze wiecej ...
ale ja jako zwykly user i tak tego nie zauwaze

@@down
zauwazylem, ze przyznales mi racje :)
mam nadzieje ze moje wywody odebrales jako komplement
a odpowiedz to bylo tylko wyjasnienie mojej poprzedniej wypowiedzi
pozdrawiam i jeszcze raz "dobra robota"

Ostatnio edytowany przez MayGyver - 09-08-2004 o 18:55.
MayGyver jest offline