Temat: npc humgolf?
Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2006, 20:26   #8
Iontz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2006

Domyślny Ojej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaziu'Conqueror
nie będe komentował tego co napisał Iontz bo niebęde marnował czasu a pozatym nie mu już niepomoże w jego durnocie.
Ja zadałem proste pytanie a jak nie chcesz mi na nie odpowiadać to po jaki ch*j ten post??
Po pierwsze - nie pomoże. Czasowniki z "nie" piszemy rozdzielnie. I się nie czepiaj, bo i tak na twoje przecinki uwagi nie zwracam, tylko na orty.
Po drugie - Podaj jakis przykład, udowodnij, że jestem durny. Bo na razie to z tej krótkiej, ale jakże ciekawej rozmowy wynika, że to TY, tak, TY, jesteś durny.
Po trzecie - zadałeś nadzwyczaj proste pytanie, zgadzam się. Z tym, że ci odpowiedziałem, i to 2 razy. Raz, że tam mieszka(co jest prawdą), a drugi raz, ze hoduje roty (co też jest prawdą).
A wreszcie po czwarte - no właśnie. Po jaki ch*j ten twój post.

O, widzę, że do pierwszego posta dodałeś "Jest on w taki miejscu z rotkami,i nieiwem co do niego powiedzieć zebym mógł na te roty wejść". Nareszcie z sensem, ale juz ci wytłumaczyłem, co on tam robi. To zwykły farmer, tylko, ze zamiast krów hoduje roty.

@ 2down (nie będę postów nabijał)

Z tymi skrótami to tak przy okazji powiedziałem, nie żebym miał na robienie z siebie wsi ochotę.

Ostatnio edytowany przez Iontz - 22-07-2006 o 20:35.
Iontz jest offline