Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 14:26   #49
yon
Użytkownik Forum

yon's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
no to ja takze powiem co nieco
wyglad: w sumie to nic rewelacyjnego, ot ladnie dobrane kolorki, prezentuje sie to bardzo dobrze, jednak nie wiem czym sie przedpiscy zachwycaja
Zajme sie tylko tym, bo na reszcie sie nie znam

Bardzo trafny komentarz co do wygladu forum! naprawde nie mogles tego lepiej opisac!
Wlasnie o to chodzi, grafika w takich rzeczach jak forum nie moze sie rzucac w oczy, ma byc jedynie oprawa. Ma nie odstraszac, byc mila dla oka, byc czytelna to wszystko..
Sprobuj sobie wyobrazic forum z wodotryskami... to by nie dzialalo zbyt dobrze. Czy wchodzac na wp czy onet zauwazasz jakies bajery, grafike itp? Nie! wszystko jest skonstruowane tak zeby nie rzucalo sie w oczy i bylo czytelne.
Kolejna rzecz, obejrzyj inne fora o tibii zwykle w nich zgodnosc stylu forum ze stylem tibii jest zerowa. a to zle Wiec forum tibia.pl na dzien dzisiejszy calkowicie wymiata w tym polu

Od siebie dodam, ze z grafika pracy bylo niemalo. Wlasciwie narysowalem od nowa wszystkie najczesciej spotykane grafiki forum. Dodatkowo robilem to jako pixelarty (a nie zadne photoshopy hehe .

Acha, jednak komentarz co do reszty. Mysle ze to forum jest o wiele wygodniejsze glownie dla adminow, oraz od strony technicznej, dla userow w sumie nieduza roznica.

re up

Zauwaz tylko ze juz na samym poczatku mojej odpowiedzi przyznalem Ci racje.
Traktuj moja majl na forum jako odpowiedz 'dlaczego jest tak a nie inaczej'. Storzyles pretekst do mojej odpowiedzi i tyle
w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja
a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny

Ostatnio edytowany przez yon - 09-08-2004 o 15:16.
yon jest offline