Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
no to ja takze powiem co nieco
wyglad: w sumie to nic rewelacyjnego, ot ladnie dobrane kolorki, prezentuje sie to bardzo dobrze, jednak nie wiem czym sie przedpiscy zachwycaja
|
Zajme sie tylko tym, bo na reszcie sie nie znam
Bardzo trafny komentarz co do wygladu forum! naprawde nie mogles tego lepiej opisac!
Wlasnie o to chodzi, grafika w takich rzeczach jak forum nie moze sie rzucac w oczy, ma byc jedynie oprawa. Ma nie odstraszac, byc mila dla oka, byc czytelna to wszystko..
Sprobuj sobie wyobrazic forum z wodotryskami... to by nie dzialalo zbyt dobrze. Czy wchodzac na wp czy onet zauwazasz jakies bajery, grafike itp? Nie! wszystko jest skonstruowane tak zeby nie rzucalo sie w oczy i bylo czytelne.
Kolejna rzecz, obejrzyj inne fora o tibii

zwykle w nich zgodnosc stylu forum ze stylem tibii jest zerowa. a to zle

Wiec forum tibia.pl na dzien dzisiejszy calkowicie wymiata w tym polu
Od siebie dodam, ze z grafika pracy bylo niemalo. Wlasciwie narysowalem od nowa wszystkie najczesciej spotykane grafiki forum. Dodatkowo robilem to jako pixelarty (a nie zadne photoshopy hehe

.
Acha, jednak komentarz co do reszty. Mysle ze to forum jest o wiele wygodniejsze glownie dla adminow, oraz od strony technicznej, dla userow w sumie nieduza roznica.
re up
Zauwaz tylko ze juz na samym poczatku mojej odpowiedzi przyznalem Ci racje.
Traktuj moja majl na forum jako odpowiedz 'dlaczego jest tak a nie inaczej'. Storzyles pretekst do mojej odpowiedzi i tyle