Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 14:29   #1
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Król Modki, admini...

Modki, admini... dbają o porządek na forum, starają się, by stało się ono jak najprzyjemniejsze w obsłudze dla użytkowników, poświęcają dużo czasu by nam, Userom, było jak najlepiej. Forum Tibia.pl istnieje już od dawna, przez ten czas ocenialiśmy, który spisuje się najlepiej, który wkłada w swą pracę najwięcej wysiłku i który najlepiej potrafi się z nami obchodzić. Stworzyłem ten temat byśmy mogli podyskutować co modkowie powinni zmienić w swej pracy, co robią dobrze, a co źle. Ocenimy też pracę trzech modków którzy dopiero zaczęli rządzić.
Oczywiście wszyscy członkowie Loży Mod/Admin mają do czegoś talent, nie ma "beztalenci" którzy nie mają dobrych stron. Specjalnie jednak doceniam paru modków, którzy najbardziej wpadli mi w oko (nie o takie "wpadanie w oko" mi chodzi ).
Nie uważajcie tego tematu za temat "asslickerski", chodzi mi o uzyskanie szczerych odpowiedzi na pytanie: "Jak oceniasz pracę modków?".
Moim zdaniem najmilszym modkiem/adminem jest Dobo, wydaje mi się że najlepiej traktuje userów.
Drugą nagrodę w kategorii największa władza otrzymuje MatKus (admin plx).
Trzecie odznaczenie w kategorii największa aktywność należy się trzem osobom: Gimliemu, Raynoldowi i Dr. Omaderowi.
Nagroda w kategorii największa wiedza należy się Gremlinowi.
Odznaczenie Największy Luzak należy się N3m!3mu.

Teraz pora na Złote Maliny forum Tibia.pl.
Przyznałem tylko jedną nagrodę, otrzymuje ją...
... Scorcerer za złe nastawienie i jakby to powiedzieć... bycie spiętym?

Jeszcze raz powtarzam że ten temat nie powstał, by kogoś obrazić lub się podlizać, chciałem tylko wyrazić opinię i poznać opinie innych Użytkowników.

EDIT:
"Tylko weź mi wytłumacz dlaczego akurat "Złote Maliny" ??"

Odp: Wybrałem Złote Maliny bo istnieje już taka nagroda za najgorsze filmy czy coś w tym stylu. Można powiedzieć że mój post to była jakaś gala Oscarów/Złotych Malin...

Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 09-08-2004 o 15:27.
TheNatoorat jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.