Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Firod
Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.
W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji.
Z góry wielkie dzięki .
|
Jak tak czytam to forum to co pół roku jest dosłownie to samo. FACC narzekają że nie mają PACCA, a PACCE wymyślają że to im sie nie podoba albo tamto. Ludzie wyluzujcie wszyscy!!! A do FIRODA : mi też się wydawało że nigdy nie będę miał PACCA, ale się starałem pomagałem starym troche się nawet zaczołem uczyć i co...?
Okazało się że na koniec roku szkolnego stary kupił mi kompa (przez ostatnie 2 lata grałem w tibie w kawiarence), założył neta a nawet kupił PACCA.Dlatego powiem że dla chcącego nic trudnego