Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 01:29   #542
Wujek Nevik
Użytkownik Forum

Wujek Nevik's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
Wujek Nevik ma numer GG 9564239
Domyślny

1. Jak to nie moze byc Ferumbras...

Owszem moze byc... Myslisz ze ciezko zrobic skrypta cipom zeby jeden gracz n a non-pvp mogl zabijac ludzi ??!! Myslcie Logicznie...

2.
Cytuj:
Mnie bardzo zdenerwowało to iż bloker nie bedzie można zabierac loota, a jedynie shooter który zadał najwiecej obrażen. Byłem pelen nadzieji, że ten update bedzie choc troche bardziej faforyzował Knighta po trzeba nim skillowac, wydawac sporo kasy na UHy i na EQ. A teraz?? Bedzie jezcze gorzej, nie dosc ze taki glupi shooter sobie sprzedaje SDki to jeszcze loot bedzie zgarniał, cały klimat przecierz tkwil w tym by walczyc o ciało. Byłes cienki, nie dorajda, to ci go ktoś za***** !! Musiales sie wykazac sprytem by zwinac loota sprzed nosa knight'owi, albo by nie odpuscic by jakis tepy noob ci go za***** !! Teraz knight stanie sie chyba jeszcze bardziej marna postacia niż druid, bo druid bedzie mógł chociarz UHy robic i sprzedawac.
a)A co ty myslales... Ze blocker (KNIGHT) ci pujdzie na DLe, Hydry, Demy Czy cos potezniejszego... I ze nie bedzie zgarnial loota?? Umowia sie ze przez 10 sec ma nikt nie podchodzi do ciala... I knight po 10 sek otwiera...
Podbiega ktos do loota otwiera... Knight idzie i szuka innej ekipy...
Krotka Gadka... Myslcie Logicznie...

b)Wlasnie przez takich ludzi jak ty znika fabula gry...
Tak tak wlasnie tak... w tibi nie chodzi o to zebys sie zalogowal na Thiefa w kazo i kradl looty... bo co myslisz ze ktos huncil 5 h na guardach i musi szybko wylaczyc komputer bo starzy kaza... a ty mu loota poduwielbiam jeść banany**sz i jestes BOSS ?? I wlasnie teraz musze cie wyprowadzic z bledu...
OCZYWISCIE ZE NIE JESTES...
Masz 8 lvl co ty mozesz wiedziec jak sie kiedys huncilo... Ze all do loota podbiegali ?? No chyba ze takie nooby jak ty...
Blocker bierze all jak ci nie pokaze to twoj problem...

I co zapewne jak wygrales walke o loota to zdejmowales gacie
www. mamus** .pl I dojiles Joysticka...
A jak przegrales to stara taborecikiem...

3.Dokladnie... Dla chcacego nie ma nic trudnego...

4.Od kiedy bazyliszek jest potworem?? Toz to NPC

To by bylo na tyle...

S T O P N O O B O M...

Przez takich ludzi palle... Bo strasznie mnie denerwujecie...

Tylko nie piszcie ,zebym nie czytal tego forum jak mnie denerwuja

Ja poprostu lubie czytac i w nocy siedziec na kompie...