Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 08:49   #544
Talron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zafgos
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Outfity:
Po pierwsze - pozostaną stare tylko że troszke zmienione
Po drugie - to OD WAS będzie zależało jakie będziecie mieć outfity bo będzie można zmieniać góre i dół oddzielnie
Po trzecie - Jak komuś się te outfirty nie podobają to te osoby są bez gustu ;p są zajefajne

Zmęczenie:
Jedynie to mi się nie podoba - mój kolega expi nieraz po 13-15h dziennie a nie sharuje konta...

Otwieranie potworów
Po update (nie jestem pewien) jak wejdziesz w party to każdy będzie mógł otworzyć- nawet knight który nic nie dostał z expa Więc nie marudzcie jak nie sprawdziliście

Celowanie z run\hotkeys
Jeżeli to wam się nie podoba to wasz problem - nareszcie skończy sie strzelanina... przecież to rpg a nie zręcznościówka -.- ci co narzekają pewnie bota używają i teraz będa mieli mniej sznas hahaha Aha, jeżeli chodzi o to że sorc zabije knighta -w trapie napewno, tak było i przed update i będzie tak dalej, przecież wiadomo że jak jest dużo osób to wygrana jest pewna.A co do duela knight vs sorc to już zależy tylko od strategii i umiejętności gracza

Nowe questy, potwory i wyspy to jak zwykle + (chyba dla każdego)
Szczególnie podoba mi się duża liczba nowych potworów.

Ocena 9/10 - zaniżona przez zmęczenie
Oceniam mimo że nie powinno się tego robić przed tym jak się zobaczy update na własne oczy.
Talron jest offline