Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okrutny
Ten update tylko pomógł palkom, mogą teraz skillować kamieniami...
|
Chyba palkiem nie grałeś. Jakby te kamienie nie były droższe od spearów, to fajnie by było, a że ktoś uzbiera 100 kamieni, to zaraz woła 1000gp. A kamienie rozpadają się szybciej niż speary, więc dużo to nie pomogło.
Jakby wprowadziłi kamienie do sklepu np. 4 gp za sztukę, to byłoby fantastycznie. Jeśli samemu pozbierasz, to zaoszczędzisz 1k, a poskillujesz gorzej niż biegałbyś do sklepu po speary.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okrutny
Kamienie mają mniejszy dmg, a zuzywają się po update. Kiedyś znikały po KAŻDYM rzucie. Teraz można nimi skillowac.
|
To jeśli kamieniami się skilluje, to po co zmniejszali atak spearów? Było 30, a teraz żeby lepiej się skillowało dali 25 i do tego kamieniami mam skillowac. Jacy mili oni są.
To tak jakby knight miał GS z 41 ataku, żeby mu lepiej skille na expie wchodziły.
Teraz trochę głupot, żeby offtopa nie było.
Pamiętam, jak grałem ostatnio, to na Lunarze najczęściej szukali Palów i rzadziej druidów. Oczywiście wyzywali mnie od noobów, jak chciałem by mi płacili. Więc na deserze byłem tylko raz. (miałem byc drugi raz, bo jakiś Polak plxował, ale jak po parunastu minutach zmieniłem zdanie na tak, to on zdygał i odechciało mu się iśc, bo bym go zabił D: )
A dawno temu jak grałem na Jamerze druidem, to druidów nie było. Oczywiście miałem hunta za nie dawanie free-uhów, a z moim pvp, to traciłem na tym dodatkowo exp i mlvl.