Temat: Pk Taktyka ;]
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 12:46   #58
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Problem Trzymam sie krzesla zeby nie spasc i pisze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xiao Xiao
Na otwartej przestrzeni fe zdazy zadac takiemu knightowi 2-3 hity...
K**** na otwartej przestrzeni to sie mozesz zesrac a i tak nie zabijesz tego knighta zebys nie wiem jakich summonow uzywal. Trap to podstawa bo 26 knight wyciaga 250hp z uha.
Cytuj:
wy chyba nigdy nie uzywaliscie summonow z wlasnego doswiadczenia wiem ze fe sa za wolne...
FE za wolno stoją w miejscu. Zerki szybciej stoja w miejscu.
Cytuj:
a 2 serki wbrew pozorob beda dobrze bic...
3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50. To jest wedlug ciebie dobre bicie?
Cytuj:
zadaje on dobre hity 160~~ ale czasami bedzie chcial podejsc i uderzyc z lapy sam mialem taki przypadek...
Aha. Czyli tylko raz ci sie zdarzylo ze fe gonil swojego przeciwnika? To ja ci powiem kupa jasiu. Wlasnie fe ZAWSZE goni swojego przeciwnika. Skoro ty miales 1 taki przypadek = 1 raz zsummonowales tylko fe.
No i co z tego ze bedzie chcial uderzyc z lapy? Bedzie chcial to uderzy a knightowi nic do tego bo i tak zanim sie zorientuje co sie swieci i zabierze 280 hp potworowi na swoich "mastah" skillach to juz dawno bedzie gryzl piach.
Cytuj:
jesli na otwartej przestrzeni uzyj zerkow
Jesli na otwartej przestrzeni to niczego nie uzywaj bo szkoda marnowac mane kiedy wiadomo ze i tak go nie zabijesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez deadlybeat
ale skoro ma takie male skille to lepiej zergi
3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50, wiec knight sie z latwoscia wyuha bo uh dodaje mu 250 hp srednio.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez deadlybeat
a z reszta nawet z rózczki go sklepiesz
To mialo byc smieszne?

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 23-07-2006 o 12:52.
noobowaty mistrz jest offline