Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Xiao Xiao
Na otwartej przestrzeni fe zdazy zadac takiemu knightowi 2-3 hity...
|
K**** na otwartej przestrzeni to sie mozesz zesrac a i tak nie zabijesz tego knighta zebys nie wiem jakich summonow uzywal. Trap to podstawa bo 26 knight wyciaga 250hp z uha.
Cytuj:
|
wy chyba nigdy nie uzywaliscie summonow z wlasnego doswiadczenia wiem ze fe sa za wolne...
|
FE za wolno stoją w miejscu. Zerki szybciej stoja w miejscu.
Cytuj:
|
a 2 serki wbrew pozorob beda dobrze bic...
|
3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50. To jest wedlug ciebie dobre bicie?
Cytuj:
|
zadaje on dobre hity 160~~ ale czasami bedzie chcial podejsc i uderzyc z lapy sam mialem taki przypadek...
|
Aha. Czyli tylko raz ci sie zdarzylo ze fe gonil swojego przeciwnika? To ja ci powiem kupa jasiu. Wlasnie fe ZAWSZE goni swojego przeciwnika. Skoro ty miales 1 taki przypadek = 1 raz zsummonowales tylko fe.
No i co z tego ze bedzie chcial uderzyc z lapy? Bedzie chcial to uderzy a knightowi nic do tego bo i tak zanim sie zorientuje co sie swieci i zabierze 280 hp potworowi na swoich "mastah" skillach to juz dawno bedzie gryzl piach.
Cytuj:
|
jesli na otwartej przestrzeni uzyj zerkow
|
Jesli na otwartej przestrzeni to niczego nie uzywaj bo szkoda marnowac mane kiedy wiadomo ze i tak go nie zabijesz.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez deadlybeat
ale skoro ma takie male skille to lepiej zergi
|
3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50, wiec knight sie z latwoscia wyuha bo uh dodaje mu 250 hp srednio.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez deadlybeat
a z reszta nawet z rózczki go sklepiesz
|
To mialo byc smieszne?