Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 15:00   #884
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Jeszcze raz czytaj tekst napisany na bialo (gdybys nie wiedzial jak, zaznacz go myszka). Jezeli masz wiecej niz dziewiec lat, to nawet sie nie przyznawaj, bo:
1. Nie potrafisz pisac (a co zatym idzie zapewne i mowic) po polsku.
2. Nikt Ci nigdy nie powiedzial, ze na swiecie istnieje taka rzecz jak interpunkcja (a nawet jak o niej slyszales, to prawdopodobnie od innego dziewieciolatka).
3. Forma i styl Twoich wypowiedzi pod zadnym wzgledem nie przewyzszaja tych, dla przykladu, mojej mlodszej siostry. Niestety siostra ma dziesiec lat, co delikatnie zawyza Twoj poziom w stosunku do innych dziewieciolatkow.
4. Ograniczone mozliwosci intelektualne nie pozwalaja Ci brac udzialu w dyskusji z uzyciem konkretnych argumentow. Ty wolisz udawac ze jestes kims innym i straszyc tych co sa od Ciebie madrzejsi (co swoja droga zaprawde brzmi zabawnie).
5. Twoje zdolnosci pojmowania sa na zbyt niskim poziomie, abys zrozumial i zaakceptowal umyslowa wyzszosc paru osob z tego tematu nad soba (i nie mowie w tej chwili o sobie...).

Mam wymieniac dalej, czy juz sobie uswiadomiles, ze jestes smieszny?

Ano, zapraszam, zapraszam. Zacytuje slowa Eeriona: "ph34r my k474n4" ^^"
wiec bede robil blendy nie bede uzywał znakow interpunkcyjnych poniewaz dla mnie jestes nikim i nie bede zwracal uwagi na styl rozmowy z kims takim jak ty ale jak ktos mnie obraza to jak jzu jest taki "twardziel" to niech mi to powie prosto w twarz
A wlasnie jak jestes tak blyskotliwie inteligetny to zglos kandydature na prezydenta bo taki przemadry i wybijajacy sie z tlumu osobnik zmarnuje sie i co wtedy ; ( to bedzie wielki minus dla naszej prawie doskonale zmodernizowanej polsce prawie bo jeszcze ciebie tam nie ma elo cienka pało
Grab_iarz jest offline