Temat: Rp online...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 17:46   #125
Lord Wardi
Zbanowany

Lord Wardi's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: OW

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Lord Wardi ma numer GG 5762125 Send a message via Skype™ to Lord Wardi
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Nazwa profesji zalezec bedzie od charakteru i od rasy:

Ras ma byc 4 ... (tak Kawior napisal)

-Czlowiek
-Elf
-Krasnolud
-Niziolek (hobbit)

o ile pamietam, to narazie chyba by bylo...

Chyba pierw bedzie przed profesja ...

Warrior -> Paladyn lub (moja propozycja) Avenger (msciciel - pasuje bardziej do mrocznego charakterku)
Archer -> Hunter lub cos tam... moze Seeker , nie wiem
Mage -> Sorcerer (to jest czarodziej albo czarownik po przetulaczeniu, nie wiem) lub cos tam (chyba nekromanta)
Druid (podobno tylko dla elfow) - tu mnei sie nie pytajcie... podobno mial byc MONK ... ale mnie to zupelnie nei pasuje...
jeszcze mial byc
Assasin i Barbarzynca

Ogollnie o profesje pytajcie sie Kawiora

Co do ograniczenia czarow...

Wiesz...
Widziales kiedys przecietnego maga .. (no bo wezmy Tibie, i lvl 40... taki mag zna wszystkie CZARY ... a jest bardzo mlody itp... to chyba do kitu nie ?)
Beda pewnie questy ktore powieksza Inteligencje i sile itp..

A czemu taki cap bylby dobry ? Bo jak by to wygladalo ze kazdy mag ma takie same czary ?
Tu liczyl by sie unikalny Build ! + Build z atrybutow... zobaczymy czy bedzie mozliwosc samemu rozdawania pkt do sily itp... i moze bedzie mozliwosc wyzerowania tych atrybutow ktore moglismy dodac.. (czyli nie wyzeruje all tylko te nasze) i bedziemy mogli znowu je przyznac.

czyli bedzie moze mozna zrobic maga co ma duzo zrecznosci, unika wielu ciosow ... i majacego pare czarow, ale takich ktore mu pomoga w walce, moze powiekszenie zrecznosci i ataku ... nie wiem jakie beda... i bedzie mogl zabic nawet najlepszego wojownika wrecz ? Ktoz wie ? O to chodzi wlasnie w RPG...mozliwosc CALKOWITEJ (prawie) kontroli i modyfikacji postaci...

A ...chwila, chyba sie pomylilem... Sila itp chyba bedzie rozla tak jak skille ... ale takze bedzie dodawana co lvl.. ale nie jestem pewiem
chyba bardziej popieram ten system ze skillami .

No coz... wszystko sie zobaczy.
Dwa pytania:
-Czy profesje dotyczą tylko rasy człowieka? Jeśli nie, to jaka rasa jakie profesje moze mieć?
-Fajnie byłoby, gdyby, tak jak w Mu Online, co level można dodawać sobie strenght, agility, energy itp. Np co level 5 punktów do dodania... To byłoby ciekawe ;P

Cóż, ta gra super się zapowiada, wg tych "opisów" będzie dużo ciekawsza niż nędzna Tibia... Tylko kiedy będzie gotowa wersja online?
Lord Wardi jest offline   Odpowiedz z Cytatem