Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 17:51   #887
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
wiec bede robil blendy nie bede uzywał znakow interpunkcyjnych poniewaz dla mnie jestes nikim i nie bede zwracal uwagi na styl rozmowy z kims takim jak ty
Hmmm... wytlumacz mi, jakie kryteria przyjales oceniajac mnie jako 'nikogo'?
Smiem rowniez twierdzic, ze Ty nie bedziesz zwracal uwagi na styl rozmowy z kimkolwiek innym - i bynajmniej nie bedzie to wynikalo z tego ze nie szanujesz nikogo (choc to teoretycznie mozliwe), tylko wszystko bedzie sie opieralo na braku umiejetnosci operowania jezykiem polskim. Popraw mnie jesli sie myle.
Cytuj:
ale jak ktos mnie obraza
Cytuj:
elo cienka pało
Och, a to jest dopiero ciekawe zestawienie. Gdybym byl zlosliwy, powiedzialbym, ze ja Cie wcale nie obrazam, tylko stwierdzam fakty - bo wszystko to, co o Tobie napisalem znajduje oparcie w dowolnym z Twoich postow. Natomiast to, co ty napisales do mnie, jest zwyklym, bezmyslnym bluzgiem.
Cytuj:
jak jzu jest taki "twardziel" to niech mi to powie prosto w twarz
Jedyna osoba, ktora tu zgrywa twardziela to Ty. To Ty mowisz do innych "burkini cos na real" albo wypisujesz inne zwroty, ktore dopiero po przetlumaczeniu nabieraja sensu (z tym sensem to tylko zart, zaden Twoj post IMO zbyt duzo go nie posiada. Nawet po przetlumaczeniu).
Ja nie bede ukrywal - wystrzegam sie przemocy, uwazam ja za najgorszy typ rozwiazywania sporow, ale nie jestem rowniez nieporadnym dzieckiem.

Cytuj:
A wlasnie jak jestes tak blyskotliwie inteligetny to zglos kandydature na prezydenta bo taki przemadry i wybijajacy sie z tlumu osobnik zmarnuje sie i co wtedy ; ( to bedzie wielki minus dla naszej prawie doskonale zmodernizowanej polsce prawie bo jeszcze ciebie tam nie ma elo cienka pało
A tu, droga publicznosci, mamy klasyczny przyklad zachowania sie w sytuacji, jaka potocznie nazywamy "brak argumentow" (czasem poprostu "glupota", ale wole to pierwsze, bo znowu mi ktos wyskoczy ze jestem cienka pala i go obrazam).
Pozwole sobie to zostawic nieskomentowane.
styku jest offline