Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 18:58   #1936
PeJ~
Użytkownik Forum

PeJ~'s Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 74
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skym4N
Legolas of Venorre i Sauron of Venore są (byli) na jednym i tym samym koncie. Mieli oni PACC na ~180dni i kase (300-400k) kupioną za kase w rl. Reszte wydał... Co do Exadifa to była sprzedana postać za kase w Tibii. Ostrzegłem gościa, on rzeczy wyrzucił i poszedł na Antice. Miał ponoć zrookować postać.
Pozdro!
Jest Legolas of Venore i Legolas of Venorre:) Chodziło mi o tego z jednym 'r'

Jakoś mam ochotę na dodawanie screenów (ktoś się domyśla dlaczego? :))

To może ja opisze po kolei...
1. Jeden z dwóch najazdów Orsha na Asterę.
2. Z tą roślinką na południe od Orsha~ wiąże się pewna historia... ale to już tylko dla odświeżenia pamięci niektórym.
3.Zamierzchłe czasy! W piątkę na GSy (dwóch blokerów) ostatni hunt ze Spaczonym :( I best hit z HMM 79!!! Aktualny best hit to 133 :)
4. Tak, Orshabaal jest najlepszym powodem do zlotu wszystkich płatnych kont online na Asterze, screen w prawym górnym rogu jest tego dowodem.
5. Jeden z pięciu najazdów na Ab'Dendriel mi znanych.
6. Solo Voodoodoll Quest!!! Od grudnia do maja quest był nieaktywny z powodu nowych skał :P
7. Całkiem niedawny Mad Mage Quest &loot z Darthem.
8. PoH - nie tylko gracze expią na waspach ;)
9. Necro Quest, jeszcze z Arstenem.
10. Tibijski Kosmos! ze Stempkiem i.... patrzcie, jeden z astronautów ma nick Fintex o.O <Seecinha?>
11. Chyba najciekawszy screen... RYBY!!! Tego screena dedykuję Kagonestiemu za jego cierpliwość w znoszeniu mojej skromej osoby upierdliwie dążącej do pełnej wiedzy o update >:)

Ostatnio edytowany przez PeJ~ - 23-07-2006 o 19:21.
PeJ~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem