Temat: Bug Tibi....
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2006, 19:56   #1
Archibald Craven
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: *****
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
Archibald Craven ma numer GG 5689528
Problem Bug Tibi....

Witam.Mam bardzo ważną sprawe otóż mam problem a właściwie ma go mój kolega.Zaczęło się to wczoraj kiedy niemógł wlogować się do tibi ponieważ wyskakiwał komunikat że wpisuje niepoprawne passy .Prówal odzyskać konto jednak nie mog poniewaz pokazywalo ze acc i pass sa niepoprawne (nikt na to konto sie nie logowal).Stracilismy juz nadzieje i kolega zaczął grac na nowym koncie .Dzien potem przyszedl do mnie i sprobowalismy ponownie konto dzialalo na tych samych passach kolega pobiegł uradowany do domu jednak w domu gdy chce sie zalogowac pokazuje mu ze pasy są niepoprawne prosze o wasz opinie na ten temat (odrazu mowie że błędne wpisywanie passów nie chodzi w grę poniewaz siedzimy juz nad tym 4h i nic nie mozemy wymyslic)
Powiem jeszcze że nie da sie zalogowac na tibia.com po wpisaniu passow i zatwierdzeniu ich reakcja jest taka jakbym wciskał odśwież . Proszę o pomoc i na wstępnie mowie że nie jest to żaden głupi żart.Za odpowiedzi z góry dziękuje..Pozdrawiam..
Archibald Craven jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.