Cytuj:
Jak potrafisz mnie ocenić po Tym co napisalem w 5 postach to naprawde jestem pełen podziwu. jestes taki inteligetny ale nie zauwarzyles ze to jednak ty sie wpier.. tam gdzie nie powinienes i cała rozmowa nie dotyczyla Ciebie ...ja bym nie zucal bluzgami i nie dyskutowal z toba gdyby mnie nikt nie obrazil a jak jest już ktos na tyle odwarzny aby obrazac drugą osobe to niech mu to powie w twarz.
|
Mowisz ze ja sie wpier.alam tam gdzie nie powinienem? Moze to dziwne, ale interesuje mnie, jak przyjdzie na forum jakis niezrownowazony emocjonalnie "twardziel", i gdy tylko ktos sie z nim nie zgadza, to probuje go straszyc (patrz: DRoN) ze mu cos zrobi na real. Uwazam takie zachowanie za niegodne nikogo zyjacego dluzej niz dziewiec lat, wiec nie zdziw sie, ze mi (i zapewne nie tylko mi) moze to w jakims tam stopniu przeszkadzac.
I pytasz, jak moge Cie oceniac po pierwszych pieciu postach? Przypomniec Ci?
Post 1:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grab_iarz
zje**li tą grę.... tzn zj**ią ja z tym updatem...-.- ; /
|
Post 2:
Nie zacytuje bo zostal skasowany. Hmm, ciekawe dlaczego?
Post 3:
To samo co wyzej, tyle ze tu moge przytoczyc komentarz Dabka:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
cenzura nie wytrzymała napięcia
|
Post 4:
Cytuj:
Dron czy jak tam sie wabisz cwaniak z Ciebie to burkini cos na real
|
Post 5:
Cytuj:
po 1 kur... kto Ci powiedzial ze sharuje ,sharowalem i bede sharowa? co powiedz mi .. skad masz takie informacje...?
2 rownie dobrze moge powiedziec ze jest piz...i pie.. noobem ... nie powiedzial bym tego gdybys pierwszy nie zaczol mnie ocenia po 5 postach ktore napisalem
po 3 jak Ci cos nie pasuje to powiedz mi to w twarz a nie w poscie bo takie cienkie paly to mnie dopiero wkurzaja
|
Posty nie byly specjalnie wybierane, sa w takiej kolejnosci, w jakiej je mozemy znalezc w tym temacie.
W pierwszym nie jest tak najgorzej, tylko dwa wulgaryzmy w tak rozbudowanym komentarzu. Drugi i trzeci mowia same za siebie, a wlasciwie nie mowia, bo z jakichs powodow ich nie ma...
Czwarty i piaty - klasyczny przyklad bezsilnosci wzgledem inteligentnego rozmowcy i odwolywanie sie do sily fizycznej (prawdopodobnie zreszta wyimaginowanej). Zauwaz, ze sie zlitowalem, i nie wspomnialem w ogole o poprawnej polszczyznie...
Widzisz, przytocze Ci tu jakze zyciowe powiedzenie:
"Lepiej siedziec cicho i wygladac jak debil, niz sie odezwac, i rozwiac wszelkie watpliwosci."
Co do tego, ze Cie obrazam - moglbys powiedziec, ze cie obrazam, gdybys na ten przyklad uslyszal ode mnie bez powodu "cienka palo" (cokolwiek wedlug Ciebie to znaczy), ale gdy ja mowie jak w moich oczach wygladasz, popieram to argumentami, Ty mnie jeszcze do tego prowokujesz, a potem masz do mnie zal ze Cie obrazilem? Przykro mi, sp. z o.o., wszystkie skargi do ksiegi zazalen.
Cytuj:
Styku - jesteś lepszy od Smugglera, może cie przyjmą do CDA!
|
Do Smugga jeszcze mi troche brakuje, ale mimo wszystko dziekuje, caly czas sie doskonale ^.^"