Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 09:25   #274
Dragoholikus
Użytkownik Forum

Dragoholikus's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Ty sie z Minavandem i innymi obcokrajowcami z Wanted jakos sie na migi przez kamerke internetowa porozumiewasz czy jak? Bo jak nawet nie umiesz poprawnie przepisac dopisku Urba to czarno to widze : D
Wiesz nigdy przez kamere nie gadalem z Minavandem ani nikim innym z Wanted wiec niewiem do czego dazysz a jak zrobilem blad to moze dlatego ze niewidzialem dopisku Urbexxa bo w tibie nie gram juz jakis czas.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DexteroO
a zreszta, nie bede z Toba gadal... strata czasu na debila...
Omg juz widze ze poziom twojej inteligencji jest rowna zeru wiec mi nie gadaj ze ja jestem debilem bo to ty sie boisz przyznac ze nie rozumiesz dopisku Urbexxa a nie ja

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly'Terrorysta
O ile wiem Sathan i Shanoz robia duzo PA. Na szczescie mnie nie spotkali ale co mozna wyludzic od 30 lvla A tak wogole widzialem jak szalejecie przed restartem servera niestypozniej do pz ;p ale jak hunted to hunted
Pozdrawiam

Jednak skoro jest koniec wojiny to Dof przestalby sie na tym forum odzywac tylko zaczol walczyc, bo narazie Wanted rzadzi -.- . A ciagle gadanie i wyzywanie Drazharma wam nic nie da. Wiem ze ludzie w Dofie nie maja duzo czasu na Tibie ale na pisanie na forum ofszem
Ludzie z Dofu niemaja czasu na Tibie?? HAHHAHA to dlaczego siedza caly dzien na noob charach i probuja zrobic jakas akcje tylko zawsze sie boja cos zrobic, ja niewiem czy oni umieja tylko gadac na forum czy moze maja odrobine odwagi by stanac do walki. Widze ze Sathan i Shanoz juz zrozumieli ze Dof to lamusy ktorzy sie boja o swoje chary ze straca kilka lvli gdy wyjda walczyc
Hail Wanted

Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-07-2006 o 13:54. Powód: Sklejanie 3 postów w 1
Dragoholikus jest offline