Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 10:11   #8502
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny (:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yooniorek
Trojek myslalem ze z tym kiedys skonczysz, ale widze z tego sie nie wyrasta:

znowu cavebot, zal.pl
Yoon~ troche dawno to bylo ale ja tez mialem taki czas godzin gry w tygodniu Wiesz ja zauwazylem pare zeczy <nieche sie klucic na forum> ale powiem Ci co sadze o Tobie .
1) Masz kopleksy.
2) Zrzera Ciebie zazdrość.
3) Chcialbyś mieć all i zeby Ciebie wszyscy kochali a nie tak jak ostatnio prawie sie nie poryczales jak niezrobiles jednej czesci hota bo zapomnieli o Tobie a na hunty to sie sam wpraszasz -.-
4) Pchasz sie zawsze 1 i zawsze chcesz zeby bylo po twojemu <mówie tu o np. o przyjeciu do gildi , zawsze zmiejasca Yoon~ Nie bo nieche miec :maax hiper duzej gildi lub tez jak szargi wpadl przypadkowo do tp z rehemosem i stal tam az 1min i 10 sec a ty stales przed i pier.... ze wpadl i gniles nawet nie idac mu na pomoc ale brawa dla szargiego za odwage poswiecil sie chlopak xD
5) Pier..... ze Trojek ma bota a sam go uzywales xD
6) Jak Ci się nudzi to widze ze bardzo lubisz się klucic.
7) Zabrzytkie slowa by padly tu o Tobie
8) Poprostu Ciebie nie lubie gosciu

Co do Trojka i tego czy uzywa jakis bootów niech se uzywa jego sprawa jego zbanuja a nie Ciebie a jak chcesz go zaraportowac to odrazu i mnie bo ja tez chituje wiesz ^^

Yoozek do Ciebie nic nie mam , ale tam te zdanie o tych nielegalnych programach .... A pamietasz jak myslales ze ja afk i chciales na mnie scaraby lurnac? xD

I zeby nie bylo ze bez ss xD

Adv xD

i puzniejszy locik xD

Straciłem ss z behemotów ale moze Lava cos ma.

@all Gz wszystkiego wam tam xD

Ostatnio edytowany przez Rosan - 24-07-2006 o 10:48.
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem