Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Po 1 po nikim nie powtarzam , tylko sam czasami wchodzilem spojrzec kto jest online na tibi a ze jestem w Usa to zawsze wchodzilem czasu Europejskiego na tibie i widzialem ludzi z dofu siedzacych na noobach.
A po 2 wiem do czego sluzy przycisk "edytuj"
|
1. Chyba w czerwcu, ewentualnie myla ci sie noob chary, w koncu od tej Tibii tyle zapominasz.
2. Chyba jednak nie wiesz, skoro ponownie napisales dwa posty pod soba.
Co do wszystkich Twoich postow na temat DoFu - szkoda, ze nie mam starych logow, kiedy skamlales o przyjecie do DoF, i prosiles kazdego zeby dal Ci poparcie w sprawie przyjecia do gildii. Koledzy z Wanted mieliby sie z czego posmiac : D
Ogolem, na Twoim miejscu forum zostawilbym pisanie tutaj madrzejszym ludziom z Twojej gildii, takim jak Saxe, Draz czy nawet kochany Citek, bo widac, ze poprawne wyslawianie sie i uzywanie pewnych funkcji tego forum przychodzi Ci z trudem. Pozdrawiam.
@down
Niestety, ponownie sie mylisz. W czasach pokoju, kiedy w DoF byl tzw. "old team", aby zostac przyjetym do gildii, nie mogl pasc ani jeden glos sprzeciwu. Dlatego tez, swego czasu, mialem w gildii dopisek "Czlowiek Veto", funkcje ta "przejmujac" zreszta od Yavaliona.. Przykro mi, nie bylo mozliwosci, by ktokolwiek cie tam "wkrecil". Pozdrawiam po raz kolejny, udanego pobytu w USA.