Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 11:03   #922
Babel60
Guest

Domyślny

No to widze ze staneliscie w martwym punkcie. Ja robilem cuda z tym wilkiem jakis rok temu wszystko co mi przyszlo do glowy sprzedawalem go jako bonus do czegos (np. rata) chodzilem kladlem go w rozne miejsca. Oprocz akcji z wilkiem przeszukalem jakies 90% wszystkich (na rooku) drzew i krzewów w nadzieji ze moze byc w nim klucz... oprocz tego przekopalem lopata wszystkie mozliwe miejsca (tylko tam gdzie sie da oczywiscie trawy nie kopalem bo to nie ma sensu) pickiem nie kopalem bo uwazam ze skoro CipSoft nie nakierowal w zadnej ksiazce na to aby kopac to nie jest mozliwe ze warunkiem na rozwiazanie qestu jest wykopanie dziury. Co do tego co stonoga mowil na poczatku mnie to zaintereseowalo pozniewaz niektorych faktow nie znalem ale popytalem kumpli (dobrych)rookslayerow i popytalem sie ich o niektore rzeczy i uwazam ze stonoga "troche" pozmyslal przedstawiajac nam te dzieje rooka itp.

Moje dwa pytania odnosnie qestu to:
a) Czy ktos wie kiedy zostala wprowadzona pacc area na rooku... w ktorym roku
b) Czy jest mozliwosc ze najpierw CipSoft dal SS na ta wysepke a qesta na niego wymyslil dobpiero po tym jak zostal stworzony pacc land co by oznaczalo ze rozwiazanie musi byc na pacc area.

Podsumowywujac uwazam ze aby rozwiac qest szukamy za daleko... bardzo daleko albo poprostu a wszystko na to wskazuje ze cipsoft zamknal ten qest w piziet kilka updateow temu a czemu nie powiedzialem tego jasno i konkretnie to nie wiem ale to moze byc jedynie ich chwyt. Ja sobie dalem spokoj z tym qestem dobry rok temu gdy zrozumialem ze nie ma praktycznie zadnego punkty zaczepienia odnosnie tego qestu historia tibia nie musi z tym byc zupelnie zwiazana a nawet watpie zeby byla...

EDIT: Konto zalozylem sobie dzis poniewaz nie pamietam passow na stare... zadko pisze na tym forum.

Ostatnio edytowany przez Babel60 - 24-07-2006 o 11:05.
  Odpowiedz z Cytatem