Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 13:07   #892
pazuzu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ferrerorosze
Wiem jedno tibia schodzi na psy. Ciekawe czy cipy przeprowadziły choćby jaki wywiad z ludźmi i się zapytali czy chcieliby takiego UPDATE.
malo chyba wiesz o ankietach na tibia.com wlasnie dzieki niemu cipsoft wie czego potrzeba i wprowadza takie zmiany

ten update ma szanse byc jednym z lepszych jesli nie najlepszym jakie wprowadzili

nie wiem o co ten caly zgielk?

aimbot - nie podoba sie to nie uzywajcie bedziecie mieli klimat
ci co chcieli uzywac i tak mieli poinstalowane boty (chyba ze to wlasnie ci od botow tak protestuja bo cwaniaczyli a teraz kazdy bedzie mial takie same szanse)

zmeczenie - bardzo dobra rzecz tylko ze te 56h to za duzo ja bym dal z 24h zmeczenia aby troche odgonic mlodych ludzi od kompow
nie oszukujmy sie nie ma ludzi expiacych non stop po kilkanascie godzin dziennie jesli sa takie postacie to oznacza tylko jedno - dzielenie konta
niech kazdy sobie przeliczy nawet jesli traktuje tibie jak prace (8h gry dziennie) i nic innego w niej nie robi tylko expi to nigdy nie osisgnie pelnego zmeczenia bo pozostale 16h bedzie offline i zmeczenie z 8h expienia mu zniknie
jesli sa pracoholikami i expia 10h to calkowite zmeczenie postaci osiagna po kilkunastu dniach wiec to tez nie jest zadna tragedia ale kto expi 10h dziennie? (no cave boty moga expic bez odpoczynku nawet i 24h ale chyba wlasnie chodzi o zwalczanie tego zjawiska)

zmiany graficzne - no coz nigdy tego nie lubilem bo trzeba sie przyzwyczajac do nowinek no i niektore nowe grafy sa gorsze od starych ale sa i te lepsze wiec chca niech ulepszaja

nowe tereny stwory i questy - tu chyba kazdy sie zgodzi ze mna ze to pozytyw bezdyskusyjny

generalni mnie sie ten update bardzo podoba i czekam z niecierpliwoascie na wprowadzenie go w zycie

@down

zwykle tak bywa ze jak napada na nas kilku graczy a my jestesmy sami to ciezko cos zdzialac
ten rycek jak gral juz troche i jest przygotowany do gry na serwerach pvp to wie co zrobic zeby przezyc - bierze nogi za pas i do najblizeszego pz

rozwaz inna sytuacje
idzie rycek i spotyka na swojej drodze sorca o tym samym lvlu
walcza jeden na jednego sorc jest typowym pkerem cwaniakiem ma aim bota rycek gra uczciwie i musi trafic w siebie uhem jak myslisz kto wygra?
po wprowadzeniu update rycek zyskuje ogromne szanse na przezycie z tym sorcem a co za tym idzie zyskuje tez mozliwosc wygrania tej walki bo sorc to krotkodystansowiec i szybko sie ze swoich sdkow wystrzela
pazuzu jest offline