Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 14:33   #936
adu93
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 07 2006

Domyślny

trzeba ułożyć wszystko w kupe prawda Dallheim nie pojechał nigdy na maina bo musiał szukać złodzieja złodziejem był Vendor czy Vertoth na www.tibia.pl pisze ze dixi sprzedaje na zmiane z Vendorem, vendor ukradł SS Dallheimowi ale kiedy pytam sie NPC o Vendori nikt nic nie odpowiada a przeciez ten npc istniał a Cipsoft raczej nie przeprogramował NPC Vendor złodziej SS mogł posiadać klucz do MM możliwe że te ciało może być Vendora który chciał ukryć się w podziemiach ale poległ może jakiś NPC znalazł jego ciało i rzucil na ciało ogień albo CIpsoft tak to zaprogramował żeby nie było łatwo tego klucz z ciała wziąść to moja teoria jest jeszcze 2 teoria na temat dźwigni toma obok niego pokój miał Vendom albo Dallheim niepamiętam może dziwgnia toma otwiera pokój za kratami tam Vendom też mogłw skrzyniach zostawić klucz albo coś innego...Ale mimo wszystko wydaje mi sie że te ciało które znalazłaś jest ciałem złodzieja Spike sworda i może otworzenie tego ciała to jest 90 % zrobienia tego tajemniczego questa to tylko moja teoria ale może być prawdobodobna
adu93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem