Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 15:46   #101
siemach
Użytkownik Forum

siemach's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Siemach
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 131
Skille: 99/79
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Tak wielkie brawa dla Czubka a to dokladnie wygladalo tak ze oni wylogowali na dole pod ziemia (zeszli w dol kratka) potem Salve i Loxi zostali zrulowani w to miejsce przez jakiegos palka 4 Sorcow zrobilo loga wyszli na gore 4 x Ue no i panowie sie zlozyli.Ale przyznam ze mieli bardzo dobra koordynacje ruchow i byli zgrania a za to smierc Czuba wygladala tak ze stal przed GH Suprido wlogowal kratke przed nim i odrazu walnal Ue.A Chran padla w bardzo specyficzny sposob ale zarazem frajerski a mianowicie prawdopodobnie wyskoczyl jje jakis blad lub cos (mzoe jakis blad w wyniku tego ze wlaczala badz uzywala bota) dlatego ze gdy Jazzam podbiegl do niej ona wcale sie nie ruszala udezyl ja 2 razy z Sova i dobil z Exori a ona nawet kroku nie zrobila tak samo jak sie nie uleczyla.A wracajac do Suprido on nie zostal wyrzucony z gildi przez Mordoriona tylko sie zdenerwowal po tym jak zaatakowlai Orphidosa i zabili mnie i napsal mi na PM ze wychodzi z gildi z tego powodu ze tych dwoch "glupkow" tam jest.2 rzecz Phoelerius ma racje Chrantifer i Mordorion sa w BB Satori za atak na Orphidosie i zabicie mnie.A wracajac do mojej smierci mzoe ktos jest ciekawy jak ona wygladala a mianowicie wygladala tak ze po prsoru stalem przed depo i dostalem w tej samej sekundzie po SD od Mordoriona i Chrantifer i sie zlozylem na szczescie Strinnity byl online i wraz z innymi SaT i DS pomogli nam zabic Mordoriona.

Jakie dokldne wytlumaczenie )
Hihi
Chyba bede tu czesciej zagladal
Pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.