Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
1. Chyba w czerwcu, ewentualnie myla ci sie noob chary, w koncu od tej Tibii tyle zapominasz.
2. Chyba jednak nie wiesz, skoro ponownie napisales dwa posty pod soba.
Co do wszystkich Twoich postow na temat DoFu - szkoda, ze nie mam starych logow, kiedy skamlales o przyjecie do DoF, i prosiles kazdego zeby dal Ci poparcie w sprawie przyjecia do gildii. Koledzy z Wanted mieliby sie z czego posmiac : D
Ogolem, na Twoim miejscu forum zostawilbym pisanie tutaj madrzejszym ludziom z Twojej gildii, takim jak Saxe, Draz czy nawet kochany Citek, bo widac, ze poprawne wyslawianie sie i uzywanie pewnych funkcji tego forum przychodzi Ci z trudem. Pozdrawiam.
@down
Niestety, ponownie sie mylisz. W czasach pokoju, kiedy w DoF byl tzw. "old team", aby zostac przyjetym do gildii, nie mogl pasc ani jeden glos sprzeciwu. Dlatego tez, swego czasu, mialem w gildii dopisek "Czlowiek Veto", funkcje ta "przejmujac" zreszta od Yavaliona.. Przykro mi, nie bylo mozliwosci, by ktokolwiek cie tam "wkrecil". Pozdrawiam po raz kolejny, udanego pobytu w USA.
|
Pamiętam jak dziś, sam zbierałem ów głosy żeby powrócić do DoF po starej wojnie jak Vorn powiedział że trzeba zrobić czystki, tak mi było szkoda wychodzić z tej gildi że postanowaiłem zostać, Heg powiedział że każdy musi się zgodzić i że najtrudniej będzie z Gimlosem, bo on zawsze jest na NIE. Vorn także mi to mówił, więc zostawiłem Cię na koniec.
Teraz jestem w DoF i jestem z tego dumny, czemu? Bo Defenders of Fangorn jest swojego rodzaju rodziną, mimo iż nie jestem old memberem jak Heg, Gimlos, Poll Mebi i inni, to czuje się w pewnym sęsie jednym z nich, i warto o to walczyć, bo walcze tym samym o przyjaciół. Ja napewno nie zrezygnuje, nigdy!
Pozdrowionka dla DoFołudków i DrazóLudków xD (nie wszystkich ofc)
Na zawsze, DOF!