Cytuj:
Hmmm nareszcie temat ożył
|
Ożył ? W którym miejscu ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady Rookstayerka
@Up Masz Racje. dzieki za przetlomaczenie 
|
Dzięki za przetłumaczenie ? No nie ma za co... starałem się jak mogłem

Btw. Odświeżyliście mój stary wątek z książką, ale...? Co w związku z tym ? Nic nowego oprócz "To miałoby sens", albo "Nom, cos w tym może być" nie uświadczyłem.
Cytuj:
albo Hiycanth(czy jakos tak)
|
BoHy dla tego, kto to wypowie za pierwszym razem.
Cytuj:
Sluchajcie a moze ten mnich na Wyspie Pacc który boi sie królikow też umie czarować i przebywa na PAcc island...
|
Mnich na PACC area, który przebywa na PACC island... hmmm... nie sposób się nie zgodzić
Cytuj:
Wygląda na to, że jeżeli ktoś chce dostać sword of fury w swoje rece(spike sworda) to musi porozmawiac z kylindra
|
Hmmm... a możesz powiedzieć co na to wskazuje ? Jeśli czytałaś tekst, to mogłaś się dowiedzieć, że miecz został Kylindrze odebrany i tyle go widziała...
Cytuj:
a moze cipfierd ma tego ss?? hmmmm trzeba dokladnie pomyslec...
|
A może. A chyba. A gdyby. A co jakby. A możliwe, że. Szukanie Spike Sworda nie polega na wymienianiu: "A może SS ma Cipfried", "A może SS ma Amber", "A może SS ma Zdzisiu z monopolowego". Tu się przedstawia zebrane informacje, lub ew. domysły, które można jakoś racjonalnie potwierdzić lub obalić, a nie snuć przypuszczenia, bo to każdy potrafi. Trudniej samemu wnieść coś ciekawego do sprawy. I to, że inni o tym zapominają nie upoważnia kolejnych do powtarzania tego.
Cytuj:
(...) trzeba wypytać amber o Cipfrienda niewiem (...)
|
Ludzie. Skoro nie wiecie, nie macie do powiedzenia nic oprócz kolejnych "A może", czy "A zresztą nie wiem", to porostu się nie odzywajcie. Tak będzie lepiej zarówno dla tych, którzy czytają ten temat, jak i dla samego tematu.
Cytuj:
Masz Racje! Vendor chcial sie ukryc ze spike swordem ale szkielety go zabily, i moze ten ogien zrobil mino mag? albo Hiycanth(czy jakos tak) zeby nikt nie mogl go ukrasc? to napewno jest jakis quest tylko trzeba dluuugo myslec.... Myslmy dalej moze nam sie uda.
|
Racja. Myślmy. Zanim coś napiszemy, też myślmy
Cytuj:
A może ktoś poprostu zrobiłby ***'a, z prawdziwą Tibijską Mapą, poszedłby w miejsce tamtego trupka pod ogniem, zrobił Destroy Field'a, i sprubował ugasić ogień..., potem poprostu zobaczył co jest w trupku..., lub jeśli to niezadziała, można pójść do komnaty Mino Mag'a, i samemu zacząć szukać..., możnaby było poprostu wleźć w TP, i zobaczyć do kąd prowadzi...
|
Hmmm... Tobie się wydaje, że OTS z Tibijską mapą, ma odrazu ustawione wszystkie questy, teleporty, itp ? Jak ktoś miał ustwaić coś, o czym sam nie ma pojęcia. Człowieku. Ta mapa była własnoręcznie robiona. Myślisz, że ktoś wysłał mail do CipSoftu, typu: "Siemanko, trza mi waszom mape do OTSa, bo by tak fajnie było mnieć mapke z rla xddd" i CipSoft wysłał mu już swoją mapę, w trosce o dobro gracza ?
@Warn - jeśli ma to być tylko warn, to wole już go dostać i komuś coś wytłumaczyć, niż siedzieć cicho i patrzeć jak inni będą kontynuować błędne domysły,
"z tym" związane...