Cytuj:
Hmm... To są tylko moje domysły więc błagam, niech ten temat nie zamieni się w wielką kłótnię.
|
Nie chcę się kłócić, daleko mi do tego, ja po prostu wołam o zdrowy rozsądek niektórych użytkowników forum. Niektóre tematy naprawdę były już omawiane, i powtarzanie wszystkich informacji naprawdę mija się z celem i wcale nie pomaga.
Cytuj:
Nie wiem czy ta książka istnieje, dzisiaj lub jutro wybiorę się do Ab w poszukiwaniu książki Jest w bibliotece podobno
|
No więc proszę Cię, następnym razem - najpierw znajdź książkę, a potem dopiero pisz o niej na forum. Z tego co wiem książka była już poszukiwana, a wszystkie ekspedycje kończyły się fiaskiem.
Cytuj:
Te nasze "wyobrażenia" nie są wcale bezsensowne, bo zdażyć się może chociaż w to szczerze wątpie, że czyjeś domysły okażą się kluczem do rozwiązania zagadek...
|
Widzisz - sama w to wątpisz. Masz jakiś pomysł, np. porozmawianie z kimś o kimś? Spróbuj porozmawiać! Wyjdzie? Napisz na forum. Nie? Trudno, ale w takim wypadku - po co o tym pisać?
Cytuj:
Może jakiś screen z książką. Ja wierzę w to że ją znajdę
|
Cieszymy się bardzo. Ale najpierw znajdź, a dopiero potem odkopuj temat.
Cytuj:
niby jak mamy szukać wiarygodnych infromacjii na które są dowody?! Wiele osób przekopało pickiem cały Rookgard! A gdy dowiemy się kto ma spike sworda, to już jakieś 30 % za nami...
|
Nie wiem jak. Gdybym wiedział, dawno bym to zrobił. Na pewno nie pomoże pisanie na forum informacji, że "może to Cipfriend albo Amber ma Spike'a. O rany, ekstra, ale jesteśmy blisko!"...
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit
18:36 Gatao-brother [12]: main hunted
12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished