Ludzie... złe mi się robi gdy czytam coraz to nowsze tematy o nadchodzącym update w Tibii.
A kto najbardziej jest przeciw update?
W pierwszej kolejności są to osoby sharujące konta ponieważ teraz no... będą miały zwałke że tak powiem

.
Później osoby niedoceniające pracy innych...
Najważniejsze zmiany w grze:
Lootowanie- zrobione naprawde jak dla mnie super... to jest moje zdanie pomimo że jestem blockerem.
Zmęczenie- też duży krok do przodu... poprostu już mam dość czytania że tym zepsują Tibie... a od kogo czesto się do słyszy? Od osob sharujących lub... ludzi przesadzających z Tibia, ludzi którzy potrafią siedzieć przed Tibia 24 na dobe a co wy z tego ludzie macie? NIC!( najwyżej skończycie jak ten z Wrocławia).
Jeżeli aż tak lubicie grać w Tibie to i tak macie 8h dziennie grania i 16h na spędzenie czasu w inny sposób.
Sporo osób narzeka także na nowe ubiory... i jakiś genialny człowiek wpadł na jakże genialny pomysł żeby zebrać podpisy ludzi i wysłać to do CipSoftu żeby tego update nierobili ( poszukacie na forum znajdziecie).
Jeżeli ktoś się z moim zdaniem nie zgadza prosze o PW(prywatna wiadomość) na forum... albo jak ktoś woli na gg mój nr: 2354746
Może ktoś mnie nakłoni do swoich racji z co wątpie
Żegnam