Cytuj:
Oryginalnie napisane przez - Prodigy -
A może. A chyba. A gdyby. A co jakby. A możliwe, że. Szukanie Spike Sworda nie polega na wymienianiu: "A może SS ma Cipfried", "A może SS ma Amber", "A może SS ma Zdzisiu z monopolowego". Tu się przedstawia zebrane informacje, lub ew. domysły, które można jakoś racjonalnie potwierdzić lub obalić, a nie snuć przypuszczenia, bo to każdy potrafi. Trudniej samemu wnieść coś ciekawego do sprawy. I to, że inni o tym zapominają nie upoważnia kolejnych do powtarzania tego. Ludzie. Skoro nie wiecie, nie macie do powiedzenia nic oprócz kolejnych "A może", czy "A zresztą nie wiem", to porostu się nie odzywajcie. Tak będzie lepiej zarówno dla tych, którzy czytają ten temat, jak i dla samego tematu.
|
Eh... Ja bym powiedział, że cały ten temat to są domysły, tu jest pełno takich "a może" pisanych przez ciebie i przez każdego, który interesuje się SS. Nie widzę powodu, aby kłócić się o to i obwiniać biednych ludzi, którzy rozpaczliwie chcą dorwać Spike Sworda. A że niektórzy KOMPLETNIE nie mają nic do powiedzenia to inna sprawa...
A co do Vendora, to tylko pomyłka, w języku niemieckiem nazwy rzeczowników pisze się z dużej litery

@edit down
No, może masz rację. Ale ja to napisałem, żeby nie zniechęcać tych "słabszych" graczy, którzy czasami (przez przypadek) odkryją coś bardzo ważnego. I później boją się nam to oznajmić. Wiesz, nawet kilku bardzo mądrych i inteligentnych ludzi nie ma takiej siły przebicia jak kilkudziesięciu newbie!