Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 18:21   #13
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wigget
Myślałeś kiedyś o expieniu na orc fortecs? Jak nie to spróbuj skoro masz takie skille[wyprzedzając pytanie skąd brać kase na uhy, to odpowiedz brzmi: uhów praktycznie się nie używa - kupujesz 20bp mana fluidów i jedziesz exurą ]. A tak poza tym to guardy, mintwalin, poh[całe, nie tylko slimy], tomby...

I cierpliwości, gra knightem zaczyna się dopiero po ~80lvl
Mogles nie pytac, bo to dla mnie odpowiedni temat do dyskusji.
Guardy-za czasow dinozaurow byly dobre dla knioghta-teraz to waste i exp 2x nizszy niz gdzie indziej.
OF-probowalem, ale wychodzilem na 0 robiac ledwo 20k/h, a jak chodzilem na wieksze respy wewnatrz to ledwo uchodzilem z zyciem. Czasem jak dobrze sie halbardy syply to mozna zarobic, ale exp porownywalny ze scarabami a ryzyko wieksze.
Mintwail-zajete 23h na dobe, kolejki czasem na 2 dni do przodu. Dobre ale jak mozna wywalic ekipe albo wbic po ss-a ja gram nawet w lecie tylko po nocach.
Caly PoH-raczej waste jesli chodzi o bicie rowniez dsow i gsow, tam oplacalne jest dla knighta: cyce, slimy i dragi (moze jeszcze ghoule i skieletony
Pozatym na Eternii, ktora jest dosyc stara a ludzie wciaz nie potrafia zmienic nawykow jest tam niezly tlok.
Tomby-nawet dobre ale wkurzaja mnie stalkery i ghoust, na ktore trzeba miec zawsze troche hmmow a te najtansze nie sa.

Zobaczymy po update pewnie znowu bende gral przez pare tygodni po 3h+ dziennie i expil na nowych terenach jak na moich dworcach.
Uprzedzam: Kryjowka piratow, fanatycy i te ochydne robale zajete do grudnia-potem znowu bende narzekal na monotonie.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem