Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 19:19   #2717
Da Nemtor Geyself
Użytkownik forum

Da Nemtor Geyself's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006

Domyślny oO

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Owoc
Nie do konca zgadzam sie z odpowiedzia Gremlina.

BH - jeden spox, i to niemal na pewno wyjdziesz na zielonym.

Cyc - oj, oj, nie bedzie lekko, ja bylem na cycach na 25 lvl ze skillami 55/52 i FS i jako tako bylo ale tracilem sporo zycia i walka z wiecej niz jednym na raz konczyla sie ucieczka/UH. Najlepiej nabij trochę więcej skilli i wez se soba bag FFow; zapalaj cyce zanim bedziesz walczyl. Nigdy nie walcz na offensive, bo dostaniesz niezle lanie. W gre wchodza:
Defence - walka trwa DŁUUUUUUUUGO, ale mala strata zycia.
Balance - Nie walczysz zbyt dlugo, ale trecisz wiecej zycia (od ok. 50 do ok. 150)

Arcanist - nabij 50 sworda i mozesz isc, ale wez nieco UH na wszelki wypdek. Musisz go trzymac jak najblizej siebie i jak najszybciej zaszlachtowac z FS. (KONIECZNIE full offence)

Uwaga na arkanistach byłem ostatnio przed updatem a poniewaz potwory zrobiły się trudniejsze mogę się mylić.

Po drugie: solidery nie chodzą w grupach po 5, zwykle po 2, a jak 3 to można spox uciec tak żeby zgubić jednego, i zabić w grupkach 2 i 1.

Na końcu:
Mam 25lvl knight 55/52 FS - na jakie potwory chodzić? Liczy się dla mnie bardziej loot niż xp.
LOL!!!wiekszych .... chyb anie widzialem knight na 22 lvl nie moze chodzic sobie po soldkach swobodnie? ziomek ty pewnie masz skile 30/30 idz do mamy na zurek zmamiast w tibie grać
Da Nemtor Geyself jest offline   Odpowiedz z Cytatem