Ludzie jestescie tak smieszni ze az zal.Falzer napisal fajnego posta na tibia.com.Szlo to mniej wiecej tak, "wszyscy placza ze wanted jest zle ,wiec zacznijcie walczyc zlikwidujcie to zlo a nie placzecie na forum tylko".
Nosso dal kolejny przyklad uzaleznienia od gry gada jakies farmazony o rodzinach buahahahha i kto tu jest uzalzeniony od tibii.Rodzine se jakas w tibii wymyslili buahahahahaha zal.Szkoda mi weas tych co pograja w jakas gre i od razu nazywaja wielkimi przyjaciolmi ba nawet rodzina jakiegos typa z drugiej strony monitora,ludzie to zwykla gra dla zabawy z nudow a nie jakies wielkie przyjzanie.Ogolnie mam gdzies typow z wanted jestem w tej gildii bo fajna zabawa jest lejemy se druga gildie ,wywalam ludzi z expa jak mi sie podoba robie pa random kiling bo po to jest ta gra na tym ona polega,a ci co traktuja ja jako jakas swoja droge zyciowa niech sie ida leczyc.Oczywiscie zeby nie bylo nie mowie ze w dofie sa tylko takie osoby w wanted tez ich sporo jest dlatego zal mi was.Jak mozna nazywac swoim przyjacielem jakiegos typka o ktorym sie nie ma zielonego pojecia zna sie go tylko z gry.Co ty myslisz ze jak miales kicka na dlach i typ czekal na ciebie uhajac cie to jest twoj przyjaciel buahahahaha to niezle masz w glowie.
|