Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 20:03   #13
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
Tummens dziwny. Zamiast się uhac to chodził w górę i w dół aż padł.
Trenował sobie pomiędzy mount sternum a kopalniami na 70 lvlu, bez uhów. Potem chciał nas zabić i ganiałem go chwile, ale że miał 18 lvli więcej i utani hur to zwiał.

Cytuj:
Silent pecha miał. Gdyby ktoś nie uhnął DS'a to pewnie by uciekł z trapa. A tak stracił 2 tury na SD.
Jeżeli pech dla Ciebie to nie odsunięcie krzesła i przejście po skosie, tylko strzelanie do dsa z sd i nie patrzenie na hp to życzę szczęścia.

Cytuj:
Nightmare Warior (70 EK) chyba miał laga albo afk, bo nic nie robił. Od full hp do 0 w 6 sekund.
I zaciekawił mnie potwór. Taki czerwony borsuk. Co to było?
Afk nie był, najpewniej wystrzelał się z uhów [nie było mnie wtedy], a czerwony borsuk to po prostu moje przerobione outfity, które nawiasem mówiąć już usunąłem :s

Cytuj:
Mozdo. Po co go dedliście? Chciał oddac wam armor. Nie dałby loga, bo zawsze by go ktoś mógł zaznaczyc. Pewnie się trząsł, że nie miał jak najechac myszką na armor.
Chciał, ale nie oddał. Dał exita na 80% i liczył, że pomyślimy, że się hmm.. obsrał? i go kicknie po minucie, ale wolmiy załapać fraga niż spamować pay, pay i czekać, aż ktoś da loga.

Cytuj:
Loxiko też afk, więc nic ciekawego.
Loxilo to jedyny frag afk na filmie

Cytuj:
Raptem 10 fragów, z czego 5 opisałem.
Teraz sprawdź ile opisałeś trafnie i przeczytaj to co napisałem w pierwszym poście o długości filmiku.

Cytuj:
Jak dla mnie to słaby film. Zero akcji/dynamiki. Tylko pokazane 10 trapów (w tym 2 afk), gdzie klient jest bez szans.
Zdefiniuj akcja/dynamika, co w tym konkretnym przypadku miałaby oznaczać. Pokazana cała akcja, z przygotowaniami mogłaby być fajna, ale film ważyłby 10 razy tyle, czyli to co Meki powiedział:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meki
Przed trapem jednac cos sie dzialo, ale zeby to wszysto bylo ujete filmik by byl baardzo duzy a ukazuje fragi (to, co jest najwazniejsze)
Aha, nie wrzucimy filmów rec żebyście sobie mogli je obejrzeć i poczuć akcję i dynamikę.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem